Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
THE GODFATHER LIVE
středa 14. října 2015 21:00
(konec +- čtvrtek 15. října 2015 04:00)
Forum Karlín
Praha 8 - Karlín (CZ)

THE GODFATHER LIVE

Start akce:
středa 14. října 2015 21:00
Předpokládaný konec:
čtvrtek 15. října 2015 04:00
Forum Karlín
Praha 8 - Karlín
Přidat na Facebook
KKmotr patří mezi kultovní filmy nové éry Hollywoodu. Po více jako čtyřiceti letech se nejslavnější mafiánský příběh vrací na scénu v podobě elektrizující audiovizuální show The Godfather Live. Velkolepé turné po pětadvaceti evropských městech začne 8. října 2015 koncertem v bratislavské Incheba Expo Aréně a 14. října 2015 pokračuje v Praze ve Fórum Karlín. Obě vystoupení přináší PREDPREDAJ.CZ/SK

The Godfather Live je oslavou filmové klasiky, která si díky režisérskému rukopisu Francisa Forda Coppoly a excelentním výkonům Marlona Branda s Al Pacinem získala nezastupitelné místo v historii světové kinematografie. Multigenerační sága vypráví příběh o klanu Corleonů a jejich soupeření s ostatními zločineckými rodinami v New Yorku mezi lety 1945 a 1955. Film byl natočen na motivy bestselleru Maria Puza.

Svou genialitou k filmu oceněného třemi Oscary přispěl i italský skladatel Nino Rota. Jeho hudba násobí na plátně magický zážitek, vtahuje diváka do děje autentickým způsobem a vytváří jeho vlastní intimní vztah s hlavními hrdiny, což akadamici ocenila cenou Grammy za nejlepší instrumentální skladbu složenou speciálně pro film nebo televizi.

Tvůrci show The Godgfather Live přinášejí legendární příběh z newyorkského podsvětí v novém uměleckém zpracování. Zatímco na plátně se bude promítat film v HD kvalitě, o fascinující zvukovou kulisu se postará živý symfonický orchestr pod taktovou Justina Freera.

„To, že jsme schopni zachovat a prezentovat nejvýznamnější hudební díla v historii našeho řemesla je pro mne velmi vzrušující. Je jen málo filmové hudby, která má okamžitě rozpoznatelný charakter, jak to dokázal Nino Rota. Na druhé straně se pouze hrstka filmů může pochlubit podobným vlivem na světovou kinematografii jako právě Kmotr. Manželství těchto dvou mistrovských děl na jednom jevišti bude něco, co si budeme pamatovat celý život,“ zdůraznil J. Freer.

Show The Godfather Live měla premiéru 8. prosince 2014 v Royal Albert Hall v Londýně. V rámci turné toto mimořádné veledílo zavítá do metropolí jako Amsterdam, Berlín, Brusel, Helsinky, Moskva, Paříž, Stockholm, Vídeň či Zürich. V Bratislavě, Praze a Budapešti bude elektrizující příběh doprovázet Český národní symfonický orchestr.
link na akci: /THE-GODFATHER-LIVE
O této akci byly napsány již tyto články:
Reklama. Chcete ji také?

Reklama. Chcete ji také?

Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)
reklama

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.133s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.144.100.38
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:38