Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Nezlomní

Mark Wahlberg se během vytrvalostního závodu napříč džunglí spřátelí s toulaným psem v dojemném příběhu natočeném podle skutečných událostí a podle knižního bestselleru Mikaela Lindnorda „The Dog Who Crossed the Jungle to Find a Home“.
Přidat na Facebook
Po devatenácti letech vytrvalostního závodění stojí Michael (Mark Wahlberg) naposled na startovní čáře. Během následujících šesti dnů a nocí se na mistrovství světa Adventure Racing v Dominikánské republice ještě jednou pokusí dovést svůj tým vítězně do cíle. V náročném terénu napříč divokou přírodou ho ale kromě překážek čeká i jedno překvapivé setkání. Narazí na opuštěného psa, který se k němu přidá a stane se součástí týmu. Na 700kilometrové trati pak mezi ním a Artušem, jak křížence erdelteriéra pojmenuje, vznikne silné pouto. Věrnost a oddanost čtyřnohého společníka ohromí nejen Michaela, ale i ostatní členy. Všichni si sáhnou daleko za hranice svých sil a závod jim začnou komplikovat zranění. Brzy se ale ukáže, že společně jsou nezlomní.

Skutečný příběh odvahy a přátelství, ve kterém oblíbený herec Mark Wahlberg a toulavý pes Artuš dokazují, že největší vítězství v životě se často obejdou bez medailí, málokdy však bez boje. Nejtěžší překážky ale vytvářejí nejsilnější pouta, navíc na místech, kde by to čekal málokdo. I v nebezpečném terénu latinskoamerické džungle. Zdá se to jako těžko uvěřitelný příběh? Ale on se doopravdy stal!

A co na to skutečný Mikael Lindnord, který byl pro roli předlohou? „Jsem rád, že mě hraje Mark Wahlberg,“ usmívá se švédský závodník. „Už před natáčením jsem věděl, že je to jeden z nejlepších herců. A on to v tomto filmu opakovaně potvrzuje,“ dodává.

Doporučená přístupnost: bez omezení
žánr: dobrodružný barevný, české titulky
Tina
(Martina )
pátek 5. 4. 2024 09:00
, Martina . 2024. Nezlomní. Vychytané.cz. [Online] 5. 4. 2024. [Citace: 14. 5. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=14382. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Nezlomni
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.116s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.19.223.242
Příchod z: vychytane.cz/clanek.php?id=14382
Serverový čas: úterý 14. května 2024 02:21