Koupaliště Mikulůvka

Mikulůvka (CZ)
Zobrazit na mapě
koupalistemikuluvka.info
aura-vm zavináč quick tečka cz
K odpočinku a rekreaci jsou přibližně od půlky června do konce srpna připraveny dva bazény. VELKÝ BAZÉN 25/12 m s hloubkou 160 cm a MALÝ BAZÉN 9/6 m, svažující se do max. hloubky 60 cm, s dětskou skluzavkou a fontánou. V areálu je k dispozici i bazének pro batolata s hloubkou 15 cm. Vyhlášená kvalita zdejší bazénové vody je udržována pomocí pískových filtrů a automatického dávkování bazénové chemie při nepřetržité cirkulaci vody. Součástí areálu je parkoviště, oddělené šatny a dostatečná kapacita WC, k dispozici také houpačky, pískoviště a průlezky pro nejmenší.

Návštěvníkům koupaliště nabízíme možnost bohatého SPORTOVNÍHO VYŽITÍ. V zadní části pláže je umístěno nově vybudované hřiště plážového volejbalu s možností přestavby na fotbálek či badminton, v těchto disciplínách také pravidelně pořádáme turnaje amatérů (viz aktuální nabídka). Vyhlášenou akcí je také turnaj ve vodním pólu osmičlenných družstev. Z dalších sportovních aktivit nabízíme stolní fotbal, stolní tenis, ruské kuželky nebo šipky a petanque, možnost zapůjčení sportovních potřeb. Pro zpříjemnění pobytu na pláži zapůjčujeme slunečníky a dřevěná lehátka.

Pro návštěvníky je připraveno OBČERSTVENÍ v krytém bufetu s kapacitou cca 60 míst. V sortimentu najdete chlazené nápoje, kávu espresso, zmrzlinu atd. V teplém bufetu nabízíme párky, klobásy, hranolky, bramboráky, nakládaný hermelín, saláty apod. Vstup v plavkách, otevřeno denně.

V blízkém okolí koupaliště najdete také další možnosti pro rekreaci a odpočinek - vyjížďky na koních, cykloturistické trasy, skalní útvary Jarčovská kula nebo Medůvka, letní kino na přehradě Bystřička, stylovou hospůdku na Prženských pasekách atd. Proto návštěvníkům nabízíme i možnost stanování v areálu, ohniště k dispozici.


Provoz koupaliště bude zahájen v červnu!
Otevřeno denně od 9.00 hod - 19:00 hod.
Bufet otevřen denně 9:00 - 21:00 hod.
V případě nepříznivého počasí zavřeno.
Reklama. Chcete ji také?

Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.078s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.224.54.134
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:07