Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Hurts si jako support vybrali The Fellas

Britské duo Hurts, které ve čtvrtek 25.února odehraje svůj koncert v rámci Surrender tour v pražské Malé sportovní hale, oznámilo, že si jako support koncertu vybrali tuzemskou kapelu The Fellas.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Hurts
čtvrtek 25. února 2016 20:00
(konec +- pátek 26. února 2016 03:00)
Incheba Výstaviště
Praha 7 (CZ)
Ryze akustická kapela The Fellas (dříve známá jako Goodfellas) slaví úspěchy především díky typickému akustickému zvuku a energickým živým koncertům. Za pět let existence odehrála bezmála pět stovek vystoupení v Česku i po Evropě. Vzestup kapely zaznamenala i Akademie populární hudby, která ji zvolila Objevem roku 2011. Cenu získali The Fellas za debutové album Robbery Blues, které nahráli ve studiu Philadephonic v Kalifornii (ještě pod původním jménem Goodfellas) pod dohledem známého amerického producenta Chrise DiBeneditta. 

Vedle ceny akademie získala kapela s minulou deskou Robbery Blues také cenu za Objev roku v anketě Žebřík 2011 a Musicserver.cz zvolil Robbery Blues za jednu z pěti nejlepších domácích desek roku. Po roce se deska dočkala i mezinárodní pozornosti a vyšla na respektovaném labelu Paté Records v Rakousku, Německu a Švýcarsku. Od té doby kapela vydala několik nových singlů, z nichž zatím poslední We Should Care je zároveň titulní písní k novému českému filmu Zejtra napořád (2014, rež.: Rudolf Havlík). Videoklip vznikl v Hong-Kongu a je právě novinkou v médiích.

V letošním roce vydá kapela své druhé studiové album Scarecrow, které vznikalo dva roky v Kalifornii, Franici, Rakousku i v Praze. 

Jonny, zpěvák a kytarista kapely říká: ''Na koncert s HURTS se fakt těšíme! Bude to pařba. V bývalé Incheba Aréně jsme naposledy hráli na předávání Andělů. Doufám, že si nás Theo s Adamem poslechnou a pak zapaříme:-)"

Koncert je téměř vyprodán, skvělá pařba by to tedy být měla. Zbývajících pár kusů vstupenek je stále v předprodejích www.goout.cz, Ticketpro a Ticketportal za 790,- Kč + poplatky, na místě pak za 950,- Kč.

Line-up:
18.00 otevření haly
20.00 The Fellas
21.00 Hurts

Více info na:
www.informationhurts.com
www.facebook.com/hurts
www.thefellasmusic.com
www.facebook.com/thefellasmusic
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion

Dodal: Michal Rejzek
Missquire
(Michaela Chovancová)
středa 24. 2. 2016 08:00
Chovancová, Michaela. 2016. Hurts si jako support vybrali The Fellas. Vychytané.cz. [Online] 24. 2. 2016. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=9990. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Hurts-si-jako-support-vybrali-The-Fellas
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.087s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 13.58.151.231
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 11:30