Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Chcete si zahrát ve filmu? Zaregistrujte se on-line

CastingoFka po několika úspěšných kolech osobní registrace zavádí registraci on-line. Pokud vás láká vyzkoušet si, jaké to je stát před kamerou, neváhejte a navštivte naše webové stránky, kde se v sekci databáze dozvíte, co a jak udělat, abyste byli do databáze zařazeni.
Přidat na Facebook


Naše databáze herců a komparsu slouží filmařům z řad studentů audiovize FMK UTB k obsazování rolí do jejich snímků, ať už školních či komerčních.

Na našich stránkách si můžete stáhnout registrační list a vyplněný ho poslat zpět na e-mailovou adresu castingofka@seznam.cz spolu s jednou fotografií obličeje, jednou profilu a jednou postavy. Když budou splněna všechna kritéria, obdržíte od nás informační e-mail s registračním číslem. Pak už bude záležet jen na kouzlu vaší osobnosti, zda se stanete hvězdou studentského filmu.

Více informací o on-line registraci naleznete na castingofka.ic.cz, neváhejte nás kontaktovat na castingofka@seznam.cz, nebo na mob. 739 564 746

Na co se vás budou produkční ptát a co budete vyplňovat, se můžete podívat zde (PDF dokument).

Jaroslava Kafková
CASTINGOFKA
Filmová miniagentura
Web: castingofka.ic.cz

CastingoFka

Naše filmová miniagentura je určena výhradně studentům audiovize z FMK UTB k obsazování rolí do jejich snímků. Vlastníme databázi, která v současné době čítá přes 40 lidí a stále se rozrůstá. Pro ambiciózní lidi s filmovými nadějemi, zajišťujeme registraci do databáze, filmařům umožňujeme vybírání z databáze a pořádáme pro ně konkrétní castingy dle jejich požadavků.
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
sobota 22. 3. 2008 08:00
Prachař, Štěpán. 2008. Chcete si zahrát ve filmu? Zaregistrujte se on-line. Vychytané.cz. [Online] 22. 3. 2008. [Citace: 23. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=997. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Chcete-si-zahrat-ve-filmu?-Zaregistrujte-se-on-line
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.055s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.224.67.61
Serverový čas: středa 23. října 2024 03:58