Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Brno přivítá hudební workshop Red Bull Music Academy

Red Bull Music Academy Club Night uvítá v Brně brooklynskou hvězdu Brenmara
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Red Bull Music Academy Night
sobota 27. února 2016 20:00
(konec +- neděle 28. února 2016 03:00)
Kabinet Múz
Brno (CZ)
V sobotu 27. února rozezvučí prostory brněnského Kabinetu múz chicagský house killer Brenmar. Ve stylu epické Red Bull Music Academy se ponese večer plný hudebního odvazu a inspirativního pokecu přímo s brooklynským producentem. Přijď zakusit jeho beaty a vychutnej si špičkovou show v podání hvězdy světové klubové scény!

Brenmar, vlastním jménem William Salas, přiveze do Kabinetu múz svůj pověstný tvůrčí švih, který se neštítí experimentů a obratných žánrových kombinací. Před pěti lety v New Yorku vystřelil jako jeden z nejžádanějších hudebních producentů současnosti. Teď se chystá nakopnout klubový stage i v Čechách.

To znamená jediné: tuhle sobotu jen tak z hlavy nedostaneš.

Brenmar se narodil v Chicagu, kde vyrostl na hiphopu, r’n’b a raném housu, který je pro tuto metropoli tak typický. Po přestěhování do New Yorku přičichl k současné klubové muzice a začal čerpat inspiraci i z UK bassu a dalších zdrojů syrového undergroundu. Ve své tvorbě tak zručně snoubí nablýskanou elektroniku s drsným řízem surovějších žánrů a vykřesává muzice nový směr.

A že tento koktejl funguje, dokazuje i globální úspěch, který slaví daleko za hranicemi Brooklynu. Svou hudbou strhl davy i v Kanadě, Japonsku a Evropě a na vzestupu nezpomaluje.

Odrazovým můstkem pro Benmara přitom byla účast na hudebním festivalu Red Bull Music Academy v roce 2011 v Madridu. Tato akce si klade za cíl podporovat rozvoj hudební tvořivosti, a to především propojením tvůrců různých žánrů a generací. Umožňuje desítkám mladých umělců navázat kontakt s profíky hudební branže, tvořit po jejich boku, navštěvovat workshopy a ochutnat párty velkého kalibru.

Právě Red Bull Music Academy Club Night je ochutnávkou jedinečné atmosféry, která na Akademii panuje. V letošním ročníku se hudební velikáni sejdou se 70 mladými talenty v Montrealu a ty můžeš být mezi nimi! S Brenmarem si už 27. února můžeš pokecat o tom, jak Akademie probíhá, a získáš tipy na vytunění vlastní přihlášky na festival. Ta je ke stažení na webu Red Bull Music Academy a na její odeslání máš čas do 7. března.

Dodal: Pavel Eichler
Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 23. 2. 2016 08:00
Chovancová, Michaela. 2016. Brno přivítá hudební workshop Red Bull Music Academy. Vychytané.cz. [Online] 23. 2. 2016. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=9965. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Brno-privita-hudebni-workshop-Red-Bull-Music-Academy
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.136s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.22.250.172
Serverový čas: sobota 27. července 2024 13:11