Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Tommy Emmanuel přidává pro velký zájem koncert

Pořadatelé netrpělivě očekávaného koncertu k šedesátinám Tommyho Emmanuela a Stanislava Barka hlásí: 13. března je v Rudolfinu na večerní koncert vyprodáno!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Tommy Emanuel: It’s Never Too Late
neděle 13. března 2016 21:00
(konec +- pondělí 14. března 2016 04:00)
Rudolfinum
Praha (CZ)
Opět se potvrdilo, že australský kytarový mág má u nás mimořádně vstřícné a početné publikum. Není tak divu, že se organizátoři, kteří zároveň stojí za úspěšným festivalem Kytara napříč žánry, rozhodli pro velký zájem přidat další koncert. Od 16 hodin vystoupí tento skvělý hudebník, mistr rychlých prstů a trsátka a v neposlední řadě také skvělý bavič na odpoledním matiné.

„Tommy Emmanuel mne vždycky překvapí svoji nekonečnou vitalitou a energií a vřelým vztahem k publiku. Jsem rád, že můžeme díky vstřícnosti Tommyho uskutečnit ještě jeden koncert a vyjít vstříc velké poptávce po vstupenkách,“ říká pořadatel koncertu a festivalu Kytara napříč žánry Stanislav Barek.

A tak zatímco ve večerním programu vedle oslavenců Tommyho Emmanuela a Stanislava Barka vystoupí také naši kytaristé Norbi Kovács, Adib Ghali a jejich velšský kolega Dylan Fowler, na odpoledním matiné bude mít Tommy Emmanuel pódium i publikum jen a jen pro sebe. Jeho sólové koncerty patří k nezapomenutelným zážitkům.

Matiné Tommyho Emmanuela začne v pražském Rudolfinu v neděli 13. března v 16 hodin. Vstupenky je možné zakoupit za jednotnou cenu 850,- Kč v síti Colosseum Ticket. Více informací na www.kytaranapriczanry.cz a na Facebooku www.facebook.com/kytaranapriczanry.

Tommy Emmanuel dostal svoji první kytaru ve čtyřech letech, hrát na ni ho naučila jeho matka. Rychle se učil podle sluchu, nedostával žádné formální lekce, dodnes neumí noty. Když otec rozpoznal talent u Tommyho i jeho bratra Phila, založil rodinný band, který kočoval napříč Austrálií. Později nastudoval a zdokonalil specifický způsob hry zvaný fingerpicking, pracující s perkusivním hraním všemi prsty většinou v kombinaci s trsátkem. Postupem času jej dovedl k nevídané dokonalosti, která dodnes bere dech: Tommyho prsty vytváří vynalézavou hrou iluzi, že na pódiu musí být někde schována doprovodná kapela, a že není možné, aby to ten usměvavý Australan, stojící suverénně na scéně, uhrál všechno sám.

Dodala: Lucie Čunderlíková
Missquire
(Michaela Chovancová)
pátek 19. 2. 2016 08:00
Chovancová, Michaela. 2016. Tommy Emmanuel přidává pro velký zájem koncert. Vychytané.cz. [Online] 19. 2. 2016. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=9954. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Tommy-Emmanuel-pridava-pro-velky-zajem-koncert
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.094s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.149.214.144
Serverový čas: sobota 27. července 2024 08:14