Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

LUCKY CHOPS boří předsudky. V Praze vystoupí v květnu

Lucky Chops (US) jsou parta kamarádů z New Yorku, která se rozhodla, že změní svět.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
LUCKY CHOPS
neděle 8. května 2016 21:00
(konec +- pondělí 9. května 2016 04:00)
Lucerna - Music Bar
Praha (CZ)
Jak, se přijďte přesvědčit v neděli 8. května do pražského Lucerna Music Baru. Předprodej vstupenek za 490 Kč bude zahájen v pondělí 22. února na fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro.

Lucky Chops se dali dohromady na newyorkské LaGuardia Arts High School. Skupinu tvoří jen tradiční dechové nástroje a bicí. S touto sestavou vyrazili do nejrušnějšího, nejenergičtějšího a nejproměnlivějšího koncertního prostoru světa – metra a ulic New Yorku. Za svůj úspěch vděčí náhodnému chodci, který jejich buskerské vystoupení natočil na telefon a video pověsil na internet. To, co přišlo poté, lze popsat jako lavinu. Z kapely se stala virální senzace s miliony fanoušků. Lucky Chops se chopili příležitosti a vyrazili na své první tour po Evropě i Americe. I to bylo úspěšné a drtivá většina koncertů byla velmi rychle vyprodána. Kapela uchvátila své fanoušky rockovou přímostí a roztančila lépe, než kdejaké EDM.

O výjimečnosti Lucky Chops se budete moci naživo přesvědčit v neděli 8. května v Lucerna Music Baru. Ukáží vám, zač je toho trumpeta.

EN
LUCKY CHOPS (US) break down prejudices. They will perform in Prague in May
8. 5. 16 Rock Café, Praha
Lucky Chops (US) is a group of friends based in New York who decided to change the world. Come to Lucerna Music Bar Prague on May 8th and see how. Presale for 490 CZK starts on February 22nd at 10 am via fource.cz, GoOut.cz and Ticketpro.

Lucky Chops met in LaGuardia Arts High School in New York. The band uses only brass instruments and drums. They started performing in one of the busiest, energetic and most vibrant place in the world – New York City streets and subway system. Their breakthrough came suddenly a luckily thanks to random person who recorded their performance on his phone and posted the video on the internet. Lucky Chops became viral phenomenon with million fans all around the world. The band grabbed the chance and started touring in Europe and NA soon after. Most of the shows were sold out immediately. The band became well known for its energy of a rock band and dance ability of an EDM act.

You can experience their uniqueness in Lucerna Music Bar, Prague on May 8th. They will let you taste the revolution.

Zdroj: Fource
Missquire
(Michaela Chovancová)
pátek 19. 2. 2016 08:00
Chovancová, Michaela. 2016. LUCKY CHOPS boří předsudky. V Praze vystoupí v květnu. Vychytané.cz. [Online] 19. 2. 2016. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=9952. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/LUCKY-CHOPS-bori-predsudky.-V-Praze-vystoupi-v-kvetnu
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.097s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.147.77.97
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:30