Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Sigma na Beats for Love!

Světové jméno míří v létě do Ostravy
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Beats for Love Pepino 2016
čtvrtek 30. června 2016 12:00
(konec +- pátek 1. července 2016 02:00)
Ostrava
Ostrava (CZ)
Pořadatelský tým největšího festivalu v srdci Evropy, Beats for Love, zveřejnil dosud největšího a nejznámějšího vystupujícího za dobu své existence. Už toto léto se v Ostravě objeví světoznámý a velice populární projekt Sigma, který vystoupí v DJ setu!

Nobody To Love, Coming Home, Changing nebo Glitterball, to jsou jen některé názvy megahitů, které hrají rádia a hudební televize po celém světě a které drtí příčky všech hitparád. Za všemi stojí právě projekt Sigma z Velké Británie, který se na taneční scéně objevuje od roku 2006 a hlavně svým hitem Nobody To Love získal na celosvětové oblibě a zboural všechny žebříčky včetně UK single chart.

Toto duo ve složení Cameron Edwards a Joe Lenzie už spolupracovalo se jmény jako DJ Fresh, Ella Eyre, Rita Ora nebo Ella Henderson a remixovalo také skladby pro takové jména jako Ellie Goulding, Eric Prydz či Groove Armada. Na Beats for Love bude jedním z hlavních headlinerů celého festivalu a vystoupí na Drum and Bass stagei. Zároveň to není zdaleka poslední velké jméno tohoto ročníku a fanoušci Beats for Love se mohou těšit na spoustu dalších skvělý jmen, protože letošní line-up bude minimálně dvojnásobně silnější oproti minulému roku!

Organizátoři také v průběhu posledních týdnů zveřejnili spoustu jmen českých, slovenských a polských headlinerů. V létě vystoupí v areálu bývalých koksoven a oceláren Dolní Vítkovice například Rido a Forbidden Society, kteří patří mezi absolutní producentskou špičku české DnB scény a ve velké míře se prosazují i v zahraničí. Nebude zde chybět ani několikanásobný nejpopulárnější DnB DJ ČR Pixie. Na house stagei se objeví legendy, které stály u zrodu taneční kultury v ČR a jsou mistry tohoto stylu jako Chris Sadler, DJ Tráva či Michael C. EDM & Trance stage pro změnu představí exotické duo žijící v Praze Bona Finixe & Tripmaina a ostravského Martina Grednera.



Jednou z dalších novinek ročníku 2016 bude Live stage, kde se objeví elektronické kapely a live projekty. Zatím byl zveřejněn projekt Malalata, který je synonymem pro jedinečnou fúzi balkánských beatů, cikánské muziky, mexické cumbie a karibského reggae. Polské duo RSS Boys a kapela WWW Neurobeat, jež vyniká elektronickými podklady, živou manipulací s Korg pady, klávesami, elektronickými perkusemi a doprovodem bubeníka Pavla Fajta.

Ani na tomto ročníku nebudou chybět stage pro styly Techno, Breakbeat a stále popularnější Hardcore a Hardstyle. Na Techno stagei se objeví projekt Underground children ve složení Detrik a Pavel Krejdl, který je jednou z největších osobností a stálic české techno scény. Českými headlinery budou i Ravic, nebo v Německu žijící K.Sandra. Hudební pódium pro Breakbeat nabídne milovníkům tohoto stylu českou rodačku žijící v UK Mini da Minx a ostravského patriota Lauteka. A konečně na Devastator HC/HS stagei se představí velice populární projekt Hungry Beats.

Aktuální cena lístků v předprodeji je 300 Kč + poplatky zprostředkovatele a bude aktuální do konce března nebo do vyprodání této vlny. Lístky jsou k zakoupení na portálu Tickestream. Veškeré informace naleznete na webu www.b4l.cz nebo na facebooku www.facebook.com/beats.for.love.
Missquire
(Michaela Chovancová)
pondělí 15. 2. 2016 08:00
Chovancová, Michaela. 2016. Sigma na Beats for Love! . Vychytané.cz. [Online] 15. 2. 2016. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=9938. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Sigma-na-Beats-for-Love!-
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.149s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.135.249.11
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:23