Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Potvrzení jezdci na Excelent Soldiers 2016

Jsme velmi rádi, že vám již nyní můžeme v krátkosti představit prvních pár potvrzených jezdců, účastníků šestého ročníku freeski závodu Excelent Soldiers 2016, který se koná první březnový víkend v Deštném v Orlických horách.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Excelent Soldiers 2016
pátek 4. března 2016 21:00
(konec +- sobota 5. března 2016 04:00)
Deštné v Orlických horách
Deštné v Orlických horách (CZ)
Těší nás, že po roce přivítáme top jezdeckou špičku ze zámoří i z Evropy v malém zimním středisku, které je zapsáno zlatým písmem v AFP World Tour 2016.

Vincent Gagnier (CAN)
Vincent je profesionální kanadský freeskier, který je ve svých 22 letech držitelem zlaté medaile ze zimních X Games v roce 2015 v disciplíně Big Air. Pokud je na X Games, pravidelně se dostává do finálových jízd. Na Excelent Soldiers nebude nováčkem, při svém posledním startu skončil na druhém místě a zdá se, že letos bude přemýšlet o trumfu nejvyšším – vždyť je navnazen svým vítězství na závodě Světového poháru v Big Air v Bostnu, kde v pátek 12. Února vybojoval zlato.
http://www.facebook.com/vinnigagnier/?fref=ts



Noah Wallace (USA)
Noah Wallace (ročník1991) je americký freeskier, držitel bronzové medaile z FIS Světového šampionátu ve freestyle lyživání a snowboardingu z loňského roku. Jak uvádí na svém profilu, lyžuje posledních devět let a život si díky tomu maximálně užívá. „Před šesti lety jsem začal objíždět závody ve svém okolí, potkávat důležité lidi a jezdil na skvělých místech po celém světě. To ale nebylo jen tak, trvalo mi dlouho a věnoval jsem maximum tomu, abych se naučil jezdit v parcích a aby se z mého koníčku stala profese, které se můžu věnovat celoročně. Jsem šťastný že semi to povedlo, živí a naplňuje mě to, co miluju, ale neusínám na vavřínech a stále se učím a snažím zdokonalovat. Soustředím se zejména na slopestyle, když nezávodím, trénuji a když netrénuji, závodím na nejlepších a největších závodech sezóny. Čekám, kam mě má posedlost zavede příště,“ uvádí Noah.

http://www.noah-wallace.com/
http://vimeo.com/98819917

Antti Ollila (FIN)
Antti Ollila, 21 letý finský freestyle lyžař původem z Rovaniemi, se před dvěmi lety zúčastnil ZOH v Soči v disciplíně slopestyle a rovněž se pravidelně účastní zimních X Games, kde se obvykle umisťuje do desátého místa

http://www.facebook.com/anttiollilaskier/?fref=ts



Klaus Finne (NOR)
Nejlepší norský freeskier, kterému bude koncem března 26 let, skončil na právě proběhnuvším závodě Světového poháru v Big Air v Bostnu na vynikajícím pátém místě. Závodů Světového poháru se pravidelně účastní od roku 2011, nejlepších výsledků dosahoval v následujících dvou sezónách, po kterých se však na něj začala lepit smůla a pronásledovala ho zranění, kvůli kterým se na nějakou dobu stal neviditelným, nicméně zranění již jsou minulostí a Klaus je zpátky na sněhu a v plné síle!

http://www.facebook.com/klaus.finne.9?fref=ts
http://vimeo.com/142900235

Ralph Welponer (ITA)
Čerstvě plnoletý člen italského freeski teamu, trojnásobný vítěz Jihotyrolských Slope Style Tour, vítěz „King of style“ a dalších soutěží ve svém regionu. Je mladý, je našlápnutý a točí triplecork takřka na požádání ... Máme se na co těšit ...



Lukas Schaefer (ITA)
Další z Italů, který pochází z Jižního Tyrolska skromně přiznává, že zlomovým momentem v jeho kariéře bylo, když vyhrál South Tyrolean Slopestyle Tour a získal tak své první sponzory, díky kterým se mohl začít freeskiingu věnovat na plno. V Deštném jsme ho mohli vidět v roce 2012, od té doby uběhlo hodně vody apokud chcete vidět triple cork v Lukasově podání, budete mít šanci

http://vimeo.com/116551451

Matt Walker (USA)
Jeden z největších „stylařů“ a rovněž jeden z nejzkušenějších freeskierů ve startovním poli letošních Excelent Soldiers, pravidelný účastník X Games, kde patří mezi Top 12. Jak sám řiká, ustrnout na jednom skoku či sérií skoků je profesní smrt, jezdec se musí neustále rozvíjet, zdokonalovat a rozšiřovat svůj arzenál. Tak uvidíme jaké zbraně vytasí v Deštném, šeptá se něco o jeho vypiplaném double corku ...

http://freeski.downdays.eu/2015/01/13/poly-matt-walker/



Robby Franco (USA)
Ve zdravém těle zdravý duch, Franco je starý šprýmař, rád si užívá života a na freeskiingu miluje jeho rychlost a velké skoky, čehož se mu na Excelent Soldiers dostane v hojné míře. Jezdí na závody Dew Tour i FIS Světový pohár, miluje cestování a jeho vášeň pro sport se odráží v kreativním a unikátním stylu který předvádí k potěše své i diváků.

http://www.facebook.com/robby.franco.5?fref=ts
http://www.youtube.com/watch?v=WFh0M3FHLY0

Dodal: Marek Teyssler
Missquire
(Michaela Chovancová)
pondělí 15. 2. 2016 08:00
Chovancová, Michaela. 2016. Potvrzení jezdci na Excelent Soldiers 2016. Vychytané.cz. [Online] 15. 2. 2016. [Citace: 26. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=9936. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Potvrzeni-jezdci-na-Excelent-Soldiers-2016
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.115s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.147.65.65
Serverový čas: pátek 26. dubna 2024 08:59