Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Strážníci MP Zlín z důvodu obavy o zdraví školáků přivolali technické služby

Nejsi policajt? Radní?Bydlíš v "Horní-Dolní"? Nemáš šanci, abys měl uklizenou cestu technickými službami. Zvlášť dneska, kdy se zase sjel Bílý Martin (do města z nebe) a zasněžil, co mohl. Vlastně už včera. Ale proč by se někdo vzrušoval, že jo..
Přidat na Facebook


Část tiskové zprávy od Městské policie Zlín:

***

Při dnešní (19. března 2008) ranní asistenci u přechodu do 17. a 18.ZŠ na ulici Křiby, zjistila hlídka Městské policie Zlín, že silnice je vlivem současného počasí natolik namrzlá, že hrozí uklouznutí nějakého školáka přímo před zraky strážníků pod případně projíždějící automobil.

Z tohoto důvodu se hlídka ihned obrátila na Technické služby města Zlín s žádostí o okamžité ošetření vozovky, čemuž bylo ze strany TSMZ vyhověno a náprava byla sjednána během pár minut.

***

Co z toho vyplývá? Když nejste radní, zastupitel, policajt, nebo pokud nebydlíte u přechodu u školy, tak prostě nemáte šanci, aby Technické služby uklidily alespoň nejhlavnější tahy. Ať mi nikdo neřiká, že už od včerejšího odpoledne a ze zpravodajství nikdo z technických nevěděl, že bude sněžit. Všude. Teda pokud už nemají ovšem všechny stroje uklizené a nemají vlastní soukromé moře. Protože co jinak s tou solí, co po zimě letos tolik zbyla, že jo.

Bydlím na Kudlově, a nemůžu si pomoci, ani hlavní tah z Hradiště přes Maják nebyl kolem osmé hodiny kdo ví jak uklizenej od sněhu. Uprostřed vozovky krásnej bílej pruh, namrzlá neposolená silnice. A to jsem raději, když jsem tu cestu viděl, nejel standardně směr na Hradská..

Páni silničáři, nikdy na vás nenadávám, protože vím, jaká je to nevděčná práce, ale tentokrát tu někdo pořádně zaspal zimním spánkem kombinovaným s jarní únavou!

Aspoň že ti policajti dělají svoji práci pořádně a prckové jsou v pořádku ve škole ;)

Tak, a už se mi ulevilo. Blééé!! :)
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
středa 19. 3. 2008 09:30
Prachař, Štěpán. 2008. Strážníci MP Zlín z důvodu obavy o zdraví školáků přivolali technické služby. Vychytané.cz. [Online] 19. 3. 2008. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=993. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Straznici-MP-Zlin-z-duvodu-obavy-o-zdravi-skolaku-privolali-technicke-sluzby
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.082s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.144.17.129
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:58