Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Aktuální tech-house s puncem značky Cadenza - Andrea Oliva

Z obchodu s deskami až na stage jednoho z nejvyhlášenějších klubů na Ibize. DJ, producent, hlavní postava úspěšné klubovky ANTS v klubu Ushuaïa Andrea Oliva se po roce a půl vrací do Prahy.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Andrea Oliva (Cadenza/CH)
pátek 11. března 2016 22:00
(konec +- sobota 12. března 2016 05:00)
Roxy
Praha (CZ)
Na 22. narozeninách ROXY společně s Maceo Plexem, v březnu už jako headliner celé noci. Tešte se na aktuální tech-house sound s puncem značky Cadenza (Luciano).

Vypomáhal v obchodu z deskami, sbíral je a v 16ti se začal učit mixovat. Za chvíli měl jistý booking v nejlepších klubech v rodném Švýcarsku. To mu otevřelo dveře nejenom do Cadenza Records, ale také do klubu Ushuaïa na Ibize. V žebříčku Beatport pak vystřelil s remixem “Rise Of Angels”, a ten se ihned stal letní hymnou ANTS - pravidelné sobotní klubovky v Ushuaïa Ibiza. A právě těchto dnes už legendárních parties je Andrea Oliva 3 roky po sobě ambasadorem.

V loňském roce si k sobě pak přizval hvězdy jako Dense & Pika, Scuba, Betoko, Ben Pearce, Hot Since 82 nebo Gorgon city. Každou akcí rozšiřuje svou kolonii mravenčích fanoušků napříč světem a to i díky působení ANTS v zahraničních klubech a na mezinárodních festivalech jako je Creamfields, BPM nebo Barrakud Festival. A na řadu teď přišlo další mraveniště - ROXY.



-EN-
After year and a half, Andrea Oliva is coming back to ROXY where he played as a support Dj for Maceo Plex and right after they surprised with unexpected B2B set. He started learning to DJ at 16 by working in a record store and building a collection of LP’s, to soon securing bookings at Switzerland's top clubs, which ultimately led him to the front door of Cadenza Records and a residency at Ushuaïa Ibiza for ANTS. He played out to the masses at the venues hottest underground party 'ANTS' and also topped the Beatport charts with his remix of 'Rise Of Angels'. This ultimately became known as the ANTS summer anthem. ANTS have built a solid reputation based on a colony of relentlessly taste making high profile bookings, as well as their all-star resident cast. And the next stop of Andrea Oliva and his colonization is anthill ROXY.

Událost: http://www.facebook.com/events/490065941178727/

Dodal: Daniel Bacho
Missquire
(Michaela Chovancová)
středa 10. 2. 2016 08:00
Chovancová, Michaela. 2016. Aktuální tech-house s puncem značky Cadenza - Andrea Oliva. Vychytané.cz. [Online] 10. 2. 2016. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=9914. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Aktualni-tech-house-s-puncem-znacky-Cadenza---Andrea-Oliva
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.08s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.226.248.179
Serverový čas: neděle 8. září 2024 01:59