Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

House music jako meditace v podání Adriatique

Solomunův label Diynamic v současnosti dominuje světové deep & house music a Praha v tomto už není výjimkou.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Adriatique
pátek 10. června 2016 22:00
(konec +- sobota 11. června 2016 05:00)
Roxy
Praha (CZ)
Po třech vyprodaných show Diynamic umělců během 3 posledních měsíců, přijede na začátku června další zástupce, a to švýcarská dvojice Adriatique. Pro mnohé je jejich hudba nejčistější esencí house music, pro ně samotné je to hluboká víra v hudební meditaci.

Adriatique jsou zde pro ty, kteří hledají v současné taneční hudbě něco víc. Hloubavé pocity udržující konstantní napětí, někdy více deep někdy zase techy, ale vždy energické a nechávající za sebou utančené nohy nadšených party-people. Takoví jsou rodáci z Zürichu, oba skvělí producenti a performeří, oba jménem Adrian S. Zdálo se tak nevyhnutelné, že ty dva bude pojit silné hudební i přátelské pouto, které je nakonec dovede do náručí Mladena Solomuna a labelu Diynamic.

Za 5 let své existence vydali Adriatique nespočet úspěšných releasů na newyorském labelu Wolf & Lamb, londýnském Supernature (remix Footsteps) a nejčastěji právě hamburském Diynamic (Space Knights). Silné jsou i jejich remixy, např. Wicked Game (feat. Thyladomid), který má na Youtube kolem 8 milionů shlédnutí. Jejich exkluzivní podcast byl v roce 2014 zvolen Mixmag Mix Of The Year, což dvojici Adrianů otevřelo dveře na hlavní pódia světových tanečních festivalů.

V současnosti se Adriatique maximálně soustředí na práci na debutovém albu, kvůli kterému odmítli i prestižní hraní na lednovém mexickém BPM festivalu. Panuje velké očekávání, jaký bude jejich sound pro rok 2016 a jsme zvědavi, jak hluboko v jejich pocitech se společně dostaneme 10. června v ROXY.

EN
Both living in Zurich, each regularly performing as DJ’s, and both named Adrian S., perhaps it was inevitable that Adrian Shala and Adrian Schweizer would meet in 2008 and form a near instant friendship. Perhaps it was destiny. But it’s the professional bond that followed for which we are so lucky. Adriatique’s presence at clubs in all corners of the globe and hard work at studio for which they may be most loved, a joint approach to DJing hard to put to words but may be described as the work of true track selectors, a journey of choice tunes that are techy or deep, contemplative or energetic, constant tension and release that leaves jaws on the ground and dancing legs sore. 


FB Event: www.facebook.com/events/1706278639588114/

Dodal: Daniel Bacho
Missquire
(Michaela Chovancová)
čtvrtek 28. 1. 2016 08:00
Chovancová, Michaela. 2016. House music jako meditace v podání Adriatique. Vychytané.cz. [Online] 28. 1. 2016. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=9861. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/House-music-jako-meditace-v-podani-Adriatique
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.075s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.128.200.110
Serverový čas: neděle 8. září 2024 02:02