Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Filmové novinky 2. díl..

Podaří se hezoučkým chlapečkům zaplnit kinosály?
Přidat na Facebook

Chcete se nechat okouzlit? Těšte se na Harryho Pottera, už po šesté, brzy navštívíme Bradavice. Lord Voldemort sice dostal v závěru pětky tak trochu na budku. Ale jeho moc stále narůstá a přidává se k němu čím dál více přívrženců. Harry se dostane k jeho myšlenkám a tajemstvím z minulost. Brumbál bude jeho řádný průvodce. Snape dostane taky větší prostor a Princ dvojí krve s ním.

Režie tohoto dílů se ujal tvůrce pátého dílu, David Yates, a stal se tak po Chrisi Columbusovi teprve druhým režísérem, který bude mít na kontě dvě potterovky. Natáčení odstartovalo loni v září a potrvá až do května 2008.

P.S: Vyjádřím se tak trochu i ke knize a to k poslednímu dílu, Harry Potter a Relikvie smrti. Celkově se mi knížka líbila až na poslední kapitolu, nebudu prozrazovat její název, asi bych nakrkla některé lidičky, kteří se do čtení ještě nepustili. Jinak si Rowlingová dala opravdu záležet. Jedna mrtvola za druhou, občas na vás padne smutek, páč jsou to většinou postavy zcela nevinné a neschopny se bránit zlu.


Harry se ukáže konečně jako inteligent a ne jenom jako trubec, který rozluští všechno na poslední chvíli. Čekejte neočekávané, všechno bude řádně vysvětleno. Někde jsem slyšela, že má být právě poslední část Potterovi cesty ztvárněna na dva filmy!

Letopisy Narnie: Princ Kaspian. V létě se společně se sourozenci Pevensiovými podruhé vydáme do Narnie. Měla by to být v podstatě více akčnější výprava než minule. Od první návštěvy dětí z lidského světa uběhlo několik tisíc let, vrátí se, aby pomohly udatnému princi Kaspianovi, právoplatnému vládci, kterému o život usiluje jeho podlý strýc. Režisér Andrea Adamsona slibuje temnější a komplikovanější děj. To je dobrá zpráva pro všechny, kterým přišla první Narnie příliš nemastná, neslaná.


Agent 007 se vrátí ve dvaadvacátém díle bondovské série. Natáčení je v plném proudu, a přece se filmařům daří držet většinu informací o filmu pod povrchem. V příběhu nazvaném Quantum of Solace se navíc bude James Bond snažit přijít na to, proč ho zradila krásná Vesper. Bezchybný pořádný dacan. Ve filmu se ale pochopitelně objeví krásné nové ženy, původem ukrajinská modelka Olga Kurylenko si zahraje nesmiřitelnou a pomstychtivou Camille.


A Bondův zájem vzbudí půvaby mladé anglické herečky Gemmy Arterton v roli agentky MI6. V Quantum of Solace si prý užijeme ještě víc akce než v Casinu Royale a podíváme se spolu s Bondem do Rakouska, Itálie nebo Jižní Ameriky. Drb: Ponoříme se do hlubin Bondovy duše, takže možná bude i nějaké to psycho!



joslin
(Petra Hrabalová)
pátek 14. 3. 2008 08:00
Hrabalová, Petra. 2008. Filmové novinky 2. díl... Vychytané.cz. [Online] 14. 3. 2008. [Citace: 23. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=986. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Filmove-novinky-2.-dil..
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.073s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.224.67.61
Serverový čas: středa 23. října 2024 03:58