Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

EVERYTHING EVERYTHING (UK) zahrají již tento čtvrtek

Britští experimentátoři Everything Everything zavítají poprvé do Prahy, a to již tento čtvrtek 3.12. Do Paláce Akropolis přivezou letošní oceňované album Get To Heaven.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Excelent Jukebox: Everything Everything
čtvrtek 3. prosince 2015 21:00
(konec +- pátek 4. prosince 2015 04:00)
Palác Akropolis
Praha (CZ)
Zvuk kapely je jen stěží uchopitelný. Základní kostru tvoří indie rock, ale hraný zcela jinak, než jsme na tento typicky britský žánr zvyklý. Na kostru jsou pak nabaleny další vrstvy v podobě popu, math rocku, eletroniky a psychedelie. Kůži pak tvoří zcela nezaměnitelný vokál zpěváka Jonathana Higgse. Pokud jste hudební fanoušek s otevřenou hlavou, máte se na co těšit.

Everything Everything podpoří český objev Mayen z respektované stáje BumBum Satori, kteří letos vydali EP Elegy a server Aktuálně.cz je pasoval do role naděje nezávislé scény.

Pro Fource Entertainmnet je koncert Everything Everything poslední v letošním roce. Děkujeme za podporu a vaší spolupráci.

-EN-
EVERYTHING EVERYTHING (UK) this Thursday
British experimental band Everything Everything will come to Prague this Thursday Dec 3rd for the first time. They will bring their new highly acclaimed album Get To Heaven to Palác Akropolis. It's almost impossible to describe the sound of the band - unique indie rock with pop, math rock, electronic or psychedelic touch. All is wrapped in Jonathan Higgs's extraordinary vocal. If you are a music enthusiast with head open wide for everything new, you have something to look forward.

Mayen will take part as a support act. They belong under wings of renown agency BumBum Satori and released their EP Elegy this year. Aktualne.cz named Mayen as the one with the biggest potential on Czech indie scene.

Everything Everything's show is the last one for Fource Entertainemnt this year. Thank you for all your support and cooperation.

Zdroj: Fource
Missquire
(Michaela Chovancová)
středa 2. 12. 2015 08:00
Chovancová, Michaela. 2015. EVERYTHING EVERYTHING (UK) zahrají již tento čtvrtek. Vychytané.cz. [Online] 2. 12. 2015. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=9739. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/EVERYTHING-EVERYTHING-(UK)-zahraji-jiz-tento-ctvrtek
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.092s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.148.102.90
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 11:31