Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

KRAFTKLUB se vracejí do Prahy

Němečtí Kraftklub se vracejí do Prahy. Po úspěšném koncertu ve Futuru se v rámci série Excelent Jukebox představí 13. února 2016 v Lucerna Music Baru.
Přidat na Facebook
Kraftklub je kombinace rapu, indie, ska, nespoutané energie na pódiu a zárukou skvělého večera. Předprodej vstupenek bude zahájen 1. prosince v 10 hodin na GoOut.cz a v síti Ticketpro za 390 Kč.

Kapela Kraftklub vznikla v roce 2009 v německém Chemnitz. O rok později vydala svoje první EP Adonis Maximus, které definovalo její zvuk. Rozjařená kombinace indie, rapu a ska skvěle odráží atmosféru studentského města, ze kterého pocházejí. Po vydání debutu Mit K v roce 2012 začala kapela hrát i na větších pódiích a předskakovat zavedeným jménům jako jsou Beatsteaks nebo Fettes Brot. Poprvé se také podívali na krátké turné do zahraničí - do Jižní Ameriky. V roce 2014 následovalo album In Schwarz, které posbíralo kladné reakce jak od kritiků, tak od fanoušků. Krátce nato kapela vyjela na evropské turné, v rámci kterého zavítala poprvé i do Prahy. Z tour byl pořízen živý záznam Randale, který vyšel letos a skvěle zachycuje energii a nasazení kapely při koncertech.

EN-
German Kraftklub are coming back to Prague. After their succesful gig in Futurum, they are returning to Lucerna Music Bar on February 13th 2016 as a part of Excelent Jukebox series. Kraftklub is a combination of rap, indie, ska, unbridled energy on stage and guarantee for a great evening. Tickets are available from December 1st at 10 am via GoOut.cz and Ticketpro for 390 CZK.

Kraftklub was founded in 2009 in Chemnitz, Germany. A year later, the band released their first EP Adonis Maximus that defined their sound. Jolly combination of indie, rap and ska perfectly reflects the atmosphere of a student town from which they origin. After the release of their debut Mit K in 2012, the band began to play in larger venues and opened for bigger names such as Beatsteaks or Fettes Brot. For the first time, they also travelled abroad to play in South America. The album In Schwartz released in 2014 gained positive response both from critics and fans. Shortly after, the band embarked on European tour with a stop in Prague. A live recording from the tour named Randale was released this year and it perfectly captures the energy and joy during their shows.

Zdroj: Fource
Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 1. 12. 2015 08:00
Chovancová, Michaela. 2015. KRAFTKLUB se vracejí do Prahy. Vychytané.cz. [Online] 1. 12. 2015. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=9729. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/KRAFTKLUB-se-vraceji-do-Prahy
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.056s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:50