Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Kniha: Nenechte se mýlit názvem KRÁSNÝ HOLKY

Ani vizáží blonďaté modrooké spisovatelky Karin Slaughter. Bude to velmi napínavé čtení bez přestávky. Slibujeme!
Přidat na Facebook
„Její postavy, zápletka a rytmus vyprávění nemají mezi autory thrillerů konkurenci.“ - Michael Connelly

Americká spisovatelka Karin Slaughter není českému čtenáři neznámá. Naopak její aktuální novinka KRÁSNÝ HOLKY je její již patnáctý román, který u nás vychází. Je však jejím prvním psychologickým thrillerem. Vychází 18. 11. u nakladatelství HarpersCollins v překladu Anny a Ivana Pakušových.

Že se máme na co těšit, dokládají nejen slova Michalea Conellyho – viz výše, ale i fakt, že KRÁSNÝ HOLKY Karin Slaughter jsou na seznamu bestsellerů New York Times.

KRÁSNÝ HOLKY je psychologický thriller plný napětí, nebezpečných tajemství, chladné odplaty a nečekaného odpuštění. Karin Slaughter vás vtáhne do děje, že nebudete chtít KRÁSNÝ HOLKY odložit. Jen jedno malé doporučení: nečtěte knihu ve vlaku či v jakémkoliv dopravním prostředku, protože byste mohli úplně klidně zapomenout vystoupit na správné stanici.

Proč si máme KRÁSNÝ HOLKY přečíst? Vysvětluje Karin Slaughter, autorka světových bestsellerů, které byly přeloženy do 32 jazyků, a prodalo se jich přes 35 milionů výtisků:

„Příběh je plný nečekaných zvratů a odhalení, která si získají vaši pozornost a nepustí ji. Je o dvou sestrách, které se po mnoha letech znovu sešly a semkly v děsivé situaci, a které musí najít způsob, jak se s ní vyrovnat. Je to můj první román, který jsem napsala ne z pohledu policejních vyšetřovatelů, takže to byla velká výzva popasovat se s tím, aby postavy spojené pokrevním poutem – členové rodiny- ve snaze odhalit zločin byly věrohodné a opravdové! Užila jsem si přitom hodně legrace a doufám, že i čtenáři se budou při čtení bavit.“



KARIN SLAUGHTER, KRÁSNÝ HOLKY, anotace

Sestry. Odcizení. Přežití.
Před více než dvaceti lety beze stopy zmizela Claiřina a Lydiina dospívající sestra Julia. Pár let poté se obě ženy odcizily a od té doby spolu nepromluvily. Jejich životy snad nemohou být více rozdílné. Z Claire se stala oslnivá manželka atlantského milionáře. Lydia, svobodná matka, žije s bývalým vězněm a jen tak tak vydělává na živobytí. Ani jedna z nich se však dosud nevzpamatovala z kruté ztráty, která jim zlomila srdce. Tato zničující rána se opět otevírá, když dojde k vraždě Claiřina manžela.

Zmizení dospívající dívky a vražda muže ve středních letech, které dělí skoro čtvrt století. Co by je mohlo spojovat? Obě sestry opatrně uzavřou příměří a začínají pátrat v minulosti, aby zjistily pravdu. Odhalují přitom děsivá tajemství, která před dávnými lety zničila jejich rodinu……..a nacházejí možnost vykoupení a odplaty tam, kde by to nejméně očekávaly…

Dodala: Johana Turner
Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 10. 11. 2015 08:00
Chovancová, Michaela. 2015. Kniha: Nenechte se mýlit názvem KRÁSNÝ HOLKY. Vychytané.cz. [Online] 10. 11. 2015. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=9639. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Kniha:-Nenechte-se-mylit-nazvem-KRÁSNÝ-HOLKY
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.043s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:50