Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Jarní trendy 2008

Jaro se neochvějně dere do popředí jako vzteklé a jak už to tak bývá, i nové trendy jsou tady. Zahoďte kulichy a rukavice, je potřeba obměnit šatník…
Přidat na Facebook

Přes zimu a podzim byl barevný útlum, nosily se hodně tmavé barvičky. Takže teď přichází bomba v podobě nejpestřejších barev. Hlavní inspirací kolekcí byl prý páv. (Ano, pták s dlouhým okatým ocasem). Dále ostře červená, žlutá, oranžová, zelená, růžová, modrá prostě neonové barvičky jako ve zvýrazňovačkách, s kterýma podtrhuji důležité prácičky ve škole.

Samozřejmě černá s bílou se nikam neztratí, tentokrát se budou kombinovat spolu a nikdo vás nepřehlédne. Výrazné vzory, potisky, sexy elegance v jednom.

Zemí roku, ve které spousta návrhářů hledaly nápady, se stala Indie. Šátky, zavinovací saka, široké kalhoty, tuniky a šaty ve stylu sárí, v barvách koření, v nesou do vaší skříně exotičnost.

Hippie styl je zpět, takže lehounké tuniky, květinové vzory, džíny, korálkové náhrdelníky, háčkované tašky, boty nebo sandálky na platformě.

Na detailech se taky hodně staví, number one jsou mašle. Na botách, kabelkách, na košilkách, topech, šatech, kalhotách. Kožené, látkové, plastové, výběr je jen na nás. K tomu se váže francouzská elegance s jednoduchými liniemi. Ne nadarmo se říká, že Francouzsky jsou nejšarmatnější ženy na světě.

Pánský styl nás taky neopoustil a bude se nést více v rebelském duchu. Pruhovaná trička, kalhoty, kožené saka, klobouky švihácky posazené na stranu jsou dráždivé a stojí za hřích.

Pro moderní víly je tu styl inspirovaný secesí. Šifon, krajky, výšivky, složité ornamenty z kamínků a korálků, vám dají pocit neuchopitelnosti.

Pro městské lovkyně je tu Afrika styl. Jednoduché šaty s páskem, saka se spoustou kapes a halenky se zvířecími motivy ocení každá šelmička.


Pro provokativní slečny je tu trend průsvitnosti. a pavoučí lehkost. iMateriály které víc odkrývají než zahalují, vám nesmějí chybět....

joslin
(Petra Hrabalová)
středa 27. 2. 2008 08:00
Hrabalová, Petra. 2008. Jarní trendy 2008. Vychytané.cz. [Online] 27. 2. 2008. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=963. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Jarni-trendy-2008
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.097s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.16.212.60
Serverový čas: neděle 8. září 2024 02:10