Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Trio Pavlíček, Načeva a DJ Five vyráží na turné: 13. března U Tetoura!

Stali jsme se nově mediálním partnerem klubu U Tetoura, který absolutně nemusíme představovat alternativněji založeným návštěvníkům vychytaného. Dospěli jsme k názoru, že tenhle klub je prostě taky vychytaný, a zaslouží si větší publicitu! A hnedka na začátek vám přinášíme info o koncertu Načevy ve Zlíně!
Přidat na Facebook
Zdánlivě neslučitelná trojice muzikantů – kytarista Michal Pavlíček, zpěvačka Monika Načeva a DJ Five – vydala na podzim debutové album „Mami“. Svůj úspěšný projekt nyní na nadcházejícím turné zprostředkuje posluchačům i živě.



Album „Mami“, vydané premiérově v Respekt Edici, se právě díky týdeníku Respekt dostalo k několika tisícům posluchačů a je nyní k prodeji i v e-shopu Respektu. „Kvalitní českou hudbu budeme vydávat v naší edici i letos,“ říká k tomu Petra Sedláčková z vydavatelské firmy Respektu.

Mírně psychedelická až hypnotická hudba tria Pavlíček, Načeva a DJ Five bude nyní znít živě v klubech po celé republice, protože muzikanti chystají ke zmiňované desce turné. Představy Moniky Načevy o připravovaných koncertech jsou následující: „Chtěla bych, aby písně z CD ‚Mami‘ zazněly tak, jak jsme je natočili, abychom převedli atmosféru desky na pódium. Zazní také některé starší písně a možná i něco úplně nového.“

Zpěvačka se na výjezd po vlastech českých moc těší a samotné turné bere jako „soustředění na dané téma“, kdy všichni společně budou mít čas na to, představit posluchačům naživo svou týmovou práci. V některých městech připravovaného turné se mohou fanoušci těšit na projekce v režii VJky Symy. „Přála bych si, aby koncerty proběhly v co nejosobitějším hlubokém zážitku pro obě strany,“ říká ještě Načeva.

Ojedinělé uskupení muzikantů se pod hlavičkou Respekt Tour (zajišťuje D_Smack_U Promotion) rozjede do následujících měst:

27.2. Brno
28.2. Havířov
29.2. Ostrava
1.3. Kopřivnice
12.3. Olomouc
13.3. Zlín
14.3. České Budějovice
28.3. Sokolov
29.3. Plzeň

Celé turné zakončí trojice koncertem v Praze. Aktuální informace najdete na http://edice.respekt.cz nebo www.dsmacku.com.

.Štěpán
(Štěpán Prachař)
sobota 23. 2. 2008 08:00
Prachař, Štěpán. 2008. Trio Pavlíček, Načeva a DJ Five vyráží na turné: 13. března U Tetoura!. Vychytané.cz. [Online] 23. 2. 2008. [Citace: 23. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=960. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Trio-Pavlicek,-Naceva-a-DJ-Five-vyrazi-na-turne:-13.-brezna-U-Tetoura!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.058s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.224.67.61
Serverový čas: středa 23. října 2024 03:58