Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Paříž se otevřela Red Bull Music Academy

Paříž. Přesně tam se od 25. října do 27. listopadu usadí Red Bull Music Academy a s ní také nabitý multikulturní program plný koncertů, workshopů, veřejných přednášek a uměleckých výstav.
Přidat na Facebook
Podle New York Times byla Red Bull Music Academy vůbec nejpromyšlenějším a nejlépe zorganizovaným městských festivalem roku 2014. Na všech místech, kde se akademie objeví, po sobě zanechá kreativní prostředí plné nápadů. Od roku 1998 už objela prakticky celý svět a v hudební branži se etablovala jako instituce, která podporuje tvůrčí výměnu mezi talentovanými bardy lokálních scén a mezinárodně uznávanými a respektovanými umělci.

Ani letos nebudou na Red Bull Music Academy chybět český a slovenský zástupce. Jako zvláštní hosté do Paříže vyrazí DJ a producent Jakub “Nobody” Strach a talentovaný slovenský producent a zpěvák skupiny NVMERI, Mr. X Pišta FVLCRVM Kralovič. Oba se letos v únoru zúčastnili pražského Red Bull Music Academy Bass Camp.

Do Evropy se letos Red Bull Music Academy vrací poprvé od roku 2011. Kam jinam by mohla zamířit než do uměním pulzující metropole, jakou je Paříž? Jen málo měst může obstát v souboji s hlavním městem Francie, které je centrem historického umění, ale zároveň inkubátorem moderní tvorby. Ta se zde formuje, aby pak promlouvala do výtvarného umění, módy, filmu nebo designu po celém světě.

A tak to funguje už celá staletí. Paříž ale rozhodně nezamrzla v čase. Právě střet tradice a pokroku dělá z tohoto „města světla“ ideální místo pro letošní Red Bull Music Academii, jejímž poselstvím je ctít jak kultovní osobnosti kultury, tak nové tváře s velkou budoucností.

Informace o všech akcích, přehlídkách a výstavách sledujte na redbullmusicacademy.com/paris




Fred
(Fred Durst)
pondělí 26. 10. 2015 17:31
Durst, Fred. 2015. Paříž se otevřela Red Bull Music Academy. Vychytané.cz. [Online] 26. 10. 2015. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=9584. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Pariz-se-otevrela-Red-Bull-Music-Academy
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.108s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.224.33.107
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 08:05