Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

VÁNOČNÍ KONCERT KAŠPÁRKA V ROHLÍKU

Přidat na Facebook
Článek se týká akce
VÁNOČNÍ KONCERT KAŠPÁRKA V ROHLÍKU
neděle 20. prosince 2015 15:00
(konec +- neděle 20. prosince 2015 22:00)
Palác Akropolis
Praha (CZ)
Pojančená, ale v mezích slavnostní akce
„Dostává ježíšek dárky? Nadělí kašpárek nové songy? Bude to jízda i bez saní? Lze přežít bez koncertu bejbypanku vánoce? Existuje panková koleda? Zakáže ministerstvo vánoc koncert? Nacpi si kapsy cukrovim, nahoď číro a pojď na to!“ Tak to jsou otázky z Kašpárkova plakátu, která nám napovídají, že bejbypankoví průkopníci nezklamou a akce bude opět divokou poblázněnou jízdou a zábavou pro rodiče i jejich děti! A nejen to! Kašpárek České republiky ze své funce prezidenta národní zábavy slibuje i určitou slavnostní úroveň akce. „Podívejte, jsou symboly, jako je např. narození Strýčka Jedličky, na které by se nemělo chmatat rádoby vtipnejma prackama. A vánoce mezi ně patří stejně jako novoroční projev prezidenta! Takže i my se budeme snažít, aby se naše akce udržela v hranicích bejbypankového protokolu,“ říká s vážným ksichtem Kašpárek a upravuje si růžové vlasy z cukrové vaty.

Místo Lucerny Akropole!
Ano je to tak! Po několika letech vánoční tradice se bejbypankoví mistři zábavy rozhodli vyměnit Lucernu za Akropoli. „Tradice jsou od toho, aby se v pravý čas pobořily a rozpogovaly na cimpr campr! Lucerna byla pomyslnou osmitisícovkou národní zábavy, na kterou jsme několikrát bez kyslíku a zakuckání vylezli! A upřímně jsme se z toho radovali! Ale pak nás napadlo nikam znovu nelézt, nic letos nezdolávat a potkat se spolu s Vámi ve vánočně vyzdobeném, útulném obyváčku, kde se se svými fanoušky potkali třebas naši oblíbení Pixies,“ říká k akci principál Kašpárka v rohlíku David Dvořák, který si nepřál být jmenován.

Kašpárkův originál
Kašpárek v rohlíku hraje každý rok pro radost bejbypankáčů desítky koncertů na různých akcích po celé ČR. Ale pouze několik z nich pořádá a vymýšlí Kašpárek sám. Ty jsou pak samosebou originální a nikde jinde už je takto neuvidíte. A prosincová Akropole nebude vyjímkou. Zazní nové songy, odhaleny budou speciální koncertní choreografie, předneseny budou promluvy v pravdě vánoční, dojde i na nějakou tu dojemnou koledičku, premiéru bude mít klip z předešlé Akropole a hlavně dojde ke skupinové vánoční fotografii Kašpárka a jeho party se všemi diváky. Kašpárek překoná rekord v jedení vanilkových rohlíčků se salámem na čas! Nebudou chybět prskavky, ohňostroj a následný zásah hasičů.

Vánoční pohlednice
Kašpárek se rozhodl letos založit společnost za obnovu pohlednic! Z hrůzou totiž zjistil, že děti (a někteří dospělí) nemají „ánunk“ neboli „ví prd“, co to je poslat někomu pohled či korespondenční lístek a většina
z nich je schopna napsat zprávu do místa pro adresu, protože tam jsou linky! A to bez ohledu na to, že všichni umí od 6 měsíců života mailovat a likovat! Tak budou moci návštěvníci koncertu napsat sami sobě či blízkým vánoční Kašpárkovu pohlednici a vhodit jí do bejbypankové poštovní schránky! Není nic dobrodružnějšího než odemykat dopisní schránku v očekávání milého psaní!

Sakramejdlo aneb Kašpárkův speciální host!
Ano i tentokrát bude mít v kloubouku Kašpárek v rohlíku speciální hosty! Jeden z již odtajněných je holčičí hudební „pancrfaust“, vynikající dívčí žolík, skupina Sakramejdlo!
Fred
(Fred Durst)
pondělí 26. 10. 2015 10:46
Durst, Fred. 2015. VÁNOČNÍ KONCERT KAŠPÁRKA V ROHLÍKU. Vychytané.cz. [Online] 26. 10. 2015. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=9580. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/VÁNOCNÍ-KONCERT-KASPÁRKA-V-ROHLÍKU
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.159s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.148.104.174
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:50