Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Greg Dulli vyráží na turné, v Praze bude v únoru

Greg Dulli vyrazí na intimní sólové turné, které obsáhne celkem 32 koncertů v jedenácti zemích. Turné začíná 6.února v irském Galway v Roisin Dubh a končí dvěma koncerty 1.a 2.dubna v New Orleans.‘ 19.února zavítá Greg Dulli také do Prahy a odehraje koncert v Lucerna Music Baru.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Greg Dulli
pátek 19. února 2016 19:00
(konec +- sobota 20. února 2016 02:00)
Lucerna - Music Bar
Praha (CZ)
An Evening With Greg Dulli’ představí Dulliho a jeho komorní kapelu se širokou nabídkou mnoha písní celé jeho kariéry, včetně několika novinek. Koncerty turné se budou konat v menších divadelních sálech, kostelích a jedné synagoze. V USA Dulli odehraje pouhých 18 koncertů a v Evropě 14 (Irsko, Británie, Belgie, Švédsko, Polsko, Česká republika, Srbsko, Itálie a Španělsko). Jako zvláštní host Dulliho v USA doprovodí literární stylista Derrick Brown (http://www.brownpoetry.com/about/), zatímco v Evropě jej počínaje 13.lednem - koncertem v belgickém Leuvenu - doprovodí Manuel Agnelli, zpěvák legendární italské skupiny Afterhours http://www.afterhours.it/

Ode dneška si fanoušci mohou také stáhnout na nových stránkách www.gregdulli.com zcela novou Dulliho verzi písně “A Crime” od Sharon Van Etten, ve které hostuje Ani DiFranco.Dulliho kapela The Afghan Whigs ve studiu momentálně připravuje nové album pro Sub Pop Records, které vyjde v druhé polovině roku 2016.

Greg Dulli začal svou hudební kariéru jako frontman a kytarista hudebních průkopníků The Afghan Whigs v roce 1987. Kapela vydala celkem šest studiových alb, která byla nadšeně přijata kritikou i posluchači. Koncem devadesátých let se skupina rozchází. Dulli zakládá The Twilight Singers, kteří vydali pět alb, včetně vysoce hodnocených Blackberry Belle, Powder Burns a Dynamite Steps v letech 2003, 2006 & 2011. V roce 2008 Dulli se svým přítelem Markem Laneganem zakládají The Gutter Twins. V roce 2012 se The Afghan Whigs znovu zformovali a podnikli veleúspěšné turné s vystoupeními na festivalu Lollapalooza, s Usherem na SXSW, a řadou vyprodaných sálů v USA, Evropě I na jižní polokouli. Po turné skupina v roce 2014 vydává své další album - první po 16 letech - kritikou vychválené Do to the Beast.

Vstupenky na pražský koncert Grega Dulliho jsou k zakoupení v pokladně a na webu Lucerna Music Baru, na www.goout.cz a v sítích Ticketpro, Eventim a Tickeportal za 350,- Kč + poplatky.

Více info na:
www.gregdulli.com.
www.facebook.com/gregdulli
www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion
Missquire
(Michaela Chovancová)
neděle 25. 10. 2015 08:00
Chovancová, Michaela. 2015. Greg Dulli vyráží na turné, v Praze bude v únoru. Vychytané.cz. [Online] 25. 10. 2015. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=9575. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Greg-Dulli-vyrazi-na-turne,-v Praze-bude-v-unoru
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.12s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.138.69.160
Serverový čas: sobota 27. července 2024 04:02