Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Do soutěže MISS ACADEMIA ČR 2008 se přihlásil rekordní počet dívek

Jako první přinášíme oficiální tiskovou zprávu z letošního ročníku! Po ukončení náborové kampaně, která probíhala od začátku prosince 2007 až do 31. ledna 2008, je do soutěže zaregistrováno celkem 402 vysokoškolaček, což je přesně o 111% více, než v loňském roce, kdy jich bylo přihlášeno „jen“ 190. Víc v článku ;)
Přidat na Facebook


Prudký nárůst zájemkyň provázel nábor od počátku až do úplného konce. Poslední dívka se do soutěže přihlásila minutu a půl před uzávěrkou. „K tak velkému zájmu jistě v nemalé míře přispěl úspěch loňského ročníku. Samozřejmě však nesmíme zapomenout i na nové formy propagace, které jsme letos použili,“ řekla jedna z manažerek projektu, Kateřina Buzková.

Nejvíce studentek, 51, se přihlásilo z Univerzity Palackého v Olomouci. Druhé místo si drží počtem 36 dívek Masarykova univerzita v Brně, třetí Univerzita Karlova v Praze, která ke konečnému výsledku přispěla 30 registracemi. Bramborovou medaili má s číslem 27 Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně a jen o jednu studentku méně se do soutěže přihlásilo ze Západočeské univerzity v Plzni. Obrovský zájem však projevily dívky z velké spousty škol celé České republiky. Korunku tedy může nakonec obdržet například studentka pedagogiky, práv, architektury, žurnalistiky, veterinární praxe, módního designu, ale i nizozemštiny zaměřené na hospodářskou praxi či studentka Policejní akademie.

Vysokoškolačky si nyní mohou vybrat, kterého ze dvou předkol se chtějí zúčastnit. První proběhne již 8. února v pražském hotelu Hilton, druhé 16. února ve Zlíně na hotelu Moskva. Zde absolvují rozhovor s porotou, promenádu v plavkách a samozřejmě test všeobecných znalostí, který tvoří 60% z celého jejich bodového ohodnocení. Na konci každého předkola bude 10 postupujících, ze kterých se nakonec na základě bodového ohodnocení sestaví finálová desítka. Ta bude 30. dubna v Městském divadle Zlín bojovat nejen o titul MISS ACADEMIA ČR 2008, ale i o hlavní cenu, kterou je půlroční zapůjčení vozu Škoda Superb od generálního partnera soutěže Škoda Auto a.s.
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
pátek 1. 2. 2008 09:38
Prachař, Štěpán. 2008. Do soutěže MISS ACADEMIA ČR 2008 se přihlásil rekordní počet dívek. Vychytané.cz. [Online] 1. 2. 2008. [Citace: 18. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=939. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Do-souteze-MISS-ACADEMIA-CR-2008-se-prihlasil-rekordni-pocet-divek
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.085s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.15.223.39
Serverový čas: pátek 18. října 2024 05:56