Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Karneval, který baví i pomáhá - 5. 9. na Letné

Nemáte ještě plány na první zářijový víkend? Chtěli byste vyrazit ven, ale nevíte kam? Připojte se k těm, kteří se rozhodli vlastním pohybem podpořit opuštěné a znevýhodněné děti a přitom si užijte spoustu legrace.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
TERIBEAR HÝBE PRAHOU aneb Prima DEN S MEDVĚDEM - Dětský karneval
sobota 5. září 2015 09:00
(konec +- sobota 5. září 2015 16:00)
Letná
Praha (CZ)
V sobotu 5. září vás totiž v rámci desetidenního charitativního happeningu TERIBEAR HÝBE PRAHOU aneb Prima DEN S MEDVĚDEM, který se koná od 3. do 9. září na pražské Letné, čeká speciální část programu - DĚTSKÝ KARNEVAL. Nasaďte proto masky a přijďte pomoci. TERIBEAR HÝBE PRAHOU je akcí pro celou rodinu.

Nonstop charitativní happening s názvem TERIBEAR HÝBE PRAHOU aneb Prima DEN S MEDVĚDEM pořádá Nadace Terezy Maxové dětem. Jedná o nonstop charitativní happening, na kterém může každý z nás vlastním pohybem podpořit konkrétní lidský příběh. Za každý kilometr, který se na trase dlouhé 1,3 km zdolá, věnují partneři akce 10 Kč na dobrou věc.

Vyberte si pohádkovou či zvířecí postavu, která je vám blízká, nasaďte masku a přijďte 5. září na pražskou Letnou. Start trasy je u Metronomu. Choďte, běhejte, tančete… bavte se a svým pohybem pomáhejte těm, kteří to potřebují. Navíc každý, kdo přijde v tento den na Letnou v masce, získá od Nadace Terezy Maxové dětem malý dárek.

Více informací o akci najdete na stránkách www.teribear.cz Zde je také možné si za jednorázový poplatek 100 Kč koupit startovní čip, který je potřeba k načtení zdolaných kilometrů a díky němuž se můžete, i opakovaně, akce účastnit. Zaregistrujete se a přijďte podpořit konkrétní lidské osudy - Teribear je nadační medvěd hrdina - buď hrdinou i ty!



Dodala: Iva Radostová
Missquire
(Michaela Chovancová)
středa 26. 8. 2015 08:00
Chovancová, Michaela. 2015. Karneval, který baví i pomáhá - 5. 9. na Letné. Vychytané.cz. [Online] 26. 8. 2015. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=9378. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Karneval,-ktery-bavi-i-pomaha---5.-9.-na-Letne
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.086s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.147.127.73
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:34