Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Konec srpna bude patřit Kačerům

O víkendu 21. a 22. srpna opět vyrostou na louce v Horčápsku 3 stage, stanové městečko, parkoviště, stánky a další součásti festivalového areálu, kterému se říká Kačeři. Letošní ročník bude již 10. a organizátoři si připravili několik zajímavých novinek.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Kačeři festival
pátek 21. srpna 2015 21:00
(konec +- sobota 22. srpna 2015 04:00)
Horčápsko u Březnice
Horčápsko (CZ)
V hudební části festivalu můžete těšit na více než 20 kapel a 20 DJs. Mezi kapelami se představí anglická hvězda The Feud, nejvýznamnější české jméno na punkové scéně Pipes and Pinst, hiphopový PSH, Sunflower Caravan, E!E, domácí the.switch, Lo Dost, Klika, O.K.mžik, Plexis a mnozí další, nejen čeští interpreti.

DJ pódium si vezmou na starost oblíbení a známý DJs z celé republiky a letos dokonce i z kolébky taneční hudby, z Německa! Svým setem poctí Kačery známý DJ Gunjah z Drážďan! Jistě všechny potěší DJ Chris Sadler, Pixie, Pavel Bidlo, Fatty M, Deadly Viperz, Roberto Chochola a další.

Již stabilní částí festivalu je také alternativní stage. Zde bude opět hlavním headlinerem Duo Sympaťáci a vedle nich se představí také umělci, kteří vystupují Na Stojáka. Do Horčápska se přijede podívat Dan Čech a Vojta Záveský.

Kromě hudby si na své přijdou také fanoušci sportu. Připraven bude DFC fotbalový a BBS volejbalový turnaj, turnaj ve stolním fotbálku, který zaštítí Rosengart, YCDI present - TempleStore skate&bike contest, půjčovna kol Koloro a další vyžití.

A co ještě bude a je nového: elektronický předprodej – www.goout.cz, možnost dopravy přes jízdomat – www.jizdomat.cz, občerstvení od Pivovaru Podlesí, Bubblemania, dj workshop a další zajímavosti.
Vstupenky na festival jsou již v prodeji za krásných 350,- na celý víkend. Pořídíte z pohodlí domova na www.goout.cz Všechny informace naleznete na www.kaceri-festival.cz a Facebooku! Děkujeme a uvidíme 21. a 22. srpna.

Dodal: Jan Štika
Missquire
(Michaela Chovancová)
pátek 31. 7. 2015 08:00
Chovancová, Michaela. 2015. Konec srpna bude patřit Kačerům. Vychytané.cz. [Online] 31. 7. 2015. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=9322. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Konec-srpna-bude-patrit-Kacerum
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.117s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.119.125.162
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:58