Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Změna dopravy na festival Hrady CZ v Rožmberku nad Vltavou

Pokud se tento pátek a sobotu chystáte na festival Hrady CZ do Rožmberku nad Vltavou autem, čeká na vás změna dopravy, která povede ke zrychlení a zlepšení příjezdu na festival.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
HRADY CZ - Rožmberk nad Vltavou
pátek 17. července 2015 18:00
(konec +- sobota 18. července 2015 01:00)
Rožmberk nad Vltavou
Rožmberk nad Vltavou (CZ)
Vzhledem ke skutečnosti, že v předchozích letech docházelo ke značným kolonám a zácpám při příjezdu k festivalovému areálu přes obec Rožmberk nad Vltavou, bude letos z rozhodnutí odboru dopravy MÚ Český Krumlov doprava zorganizována následovně: přes Rožmberk nad Vltavou se autem jezdit nebude, silnice vedoucí z Rožmberku do kopce k festivalovému areálu bude určena pouze pro pěší a vjezd motorových vozidel na ni bude zakázán.

K příjezdu na festival tak bude nutné využít dvě trasy vedoucí po silnicích 3. třídy. Při příjezdu od Českého Krumlova odbočíte z hlavní silnice č. 160 v obci Nahořany doprava na silnici č. 1622 a následně u Malšína uhnete doleva na silnici č. 1602, po které přes obec Přízeř přijedete až na parkoviště u festivalového areálu. Při příjezdu od Vyššího Brodu pojedete po silnici 3. třídy č. 1623 přes Hrudkov, která vás dovede až na parkoviště u festivalového areálu. Pro každou z příjezdových tras je vyhrazené samostatné parkoviště s nájezdem v příslušném směru, aby nedocházelo ke křížení automobilů. Obě příjezdové trasy budou dobře a zřetelně značené standartními dopravními značkami.

Organizátoři festivalu Hrady CZ upozorňují, že uzavírku silnice v Rožmberku nad Vltavou bude důsledně kontrolovat policejní hlídka a ve městě samotném je jen minimum parkovacích míst. Věří, že toto dopravní omezení výrazně zlepší festivalový komfort a bude přijato s pochopením. Současně však doporučují přijíždět na festival s dostatečným časovým předstihem. Festivalový areál se v pátek otevírá již v 16 hodin a v sobotu v 10.30 hodin.
Fred
(Fred Durst)
úterý 14. 7. 2015 13:07
Durst, Fred. 2015. Změna dopravy na festival Hrady CZ v Rožmberku nad Vltavou. Vychytané.cz. [Online] 14. 7. 2015. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=9270. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Zmena-dopravy-na-festival-Hrady-CZ-v-Rozmberku-nad-Vltavou
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.09s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.22.250.172
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:15