Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Pět důvodů, proč dorazit na Desperados Highjump

Letošní ročník akce Desperados Highjump se v lomu v Hřiměždicích uskuteční od 31.7. do 1.8. 2015.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Desperados Highjump 2015
sobota 1. srpna 2015 09:00
(konec +- sobota 1. srpna 2015 21:00)
Lom
Hříměždice (CZ)
I letos na otevřeném mistrovství České republiky v cliffdivingu přislíbila účast světová skokanská elita - do zatopeného lomu se budou vrhat skokani a skokanky z výšky až 30 metrů! Máme pro váš pět základních důvodů, proč letos Highjump nevynechat.

1. Skoky z třiceti metrů

Na Desperados Highjump tradičně jezdí přední skokani světa. Proto lze v lomu v Hřiměždicích vidět elitní výkony v podání těch nejlepších. Kromě skoků z dvanácti a šestnácti metrového můstku, se diveři vrhají z výšky více než třiceti metrů. To se rovná výšce sedmého patra panelového domu a to nikde jinde neuvidíte.



2. Atmosféra, kterou nikde jinde nezažijete

High Jump o sobě říká, že není festivalem. Je letní akcí s konceptem, který v České republice nemá konkurenta. Pro skokany vždy početný dav návštěvníků vytvoří nezapomenutelnou atmosféru, která je motivuje k ještě lepším výkonům.



3. Libor Podmol a jeho team na motorce

Doprovodný program Highjumpu je každým rok trošku jiný. Organizátoři se snaží návštěvníkům nabídnout i jinou podívanou, než jsou skoky do vody. Po loňském úspěchu akrobatického letce Martina Šonky letos do Hřiměždic přijede freestyle motokrosaři Libor Podmol a Martin Koreň. Ti pořádaji Mistrovstvi republiky ve freestyle motokrosu s názvem Rock'n'Ride. K jejich exhibici na High Jumpu se připoji vycházející hvězda Filip Podmol a půjde o ochutnávku toho, co diváci budou moci vidět následný víkend po High Jumpu, 8.8.2015. O vitězstvi na oficiálni akci Rock'n'Ride se poperou nejlepši čeští jezdci a elita ze zemí jako napřiklad Anglie, Jižni Afriky, anebo Nového Zélandu. Více o MCR v FMX se dozvíte na www.rocknride.cz





4. Hudba a party

I když Highjump není festivalem, jeho hudební program by se mohl s programy předních tuzemských hudebních festivalů směle rovnat. I letos jsou pro návštěvníky připraveny dvě hudební podia, na kterých vystoupí zajímaví interpreti. Dramaturgie hudebního programu je velmi rozmanitá, a tak si na své přijdou fanoušci rozličných žánrů. Na High Jumpu zahrají Prago Union s Champion Soundem, DJ Vec, Smack, Hentai Corporation, Mydy Rabycad, Nobodylisten, Fast Food Orchestra a mnoho dalších. Skvělou zprávou je také přítomnost Red Bull Tourbusu.




5. Největší koncentrace lidí v plavkách v ČR

Protože jde o letní akci spojenou se skákáním do vody a všichni přítomní mají možnost si také zaskákat, pohybují se v lomu všichni v plavkách (většinou je pěkné počasí a i letos je takové objednáno). Kromě podívané na skákající odvážlivce je tedy na co koukat i všude okolo…


Fred
(Fred Durst)
úterý 7. 7. 2015 12:10
Durst, Fred. 2015. Pět důvodů, proč dorazit na Desperados Highjump. Vychytané.cz. [Online] 7. 7. 2015. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=9257. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Pet-duvodu,-proc-dorazit-na-Desperados-Highjump
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.141s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.22.79.125
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:45