Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Dubnový Spark láká na Masters of Rock!

Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Masters of Rock 2015
čtvrtek 9. července 2015 13:00
(konec +- pátek 10. července 2015 02:00)
Areál Rudolf Jelínek
Vizovice (CZ)
o více než třech letech se na titulní straně rockového magazínu Spark opět potutelně usmívá Tuomas Holopainen. Tentokrát po boku s Floor Jansen, zpěvačkou, která promptně, uprostřed turné, zaskočila za vyhozenou Anette Olzon a už zůstala. Nejen s ní, ale i se zaskakujícím bubeníkem Kaiem Hahto a hráčem na lidové nástroje Troyem Donockleyem, poprvé v roli oficiálního člena, NIGHTWISH v červenci přijedou představit nové album „Endless Forms Most Beautiful“ na Masters of Rock. V rozsáhlém rozhovoru se k němu vyjadřují nejen členové kapely, ale i zvukař Tero Kinnunen, za kterým se Spark vypravil přímo do Finska. Ve výbavě správného fanouška mířícího do Vizovic by však neměl chybět ani plakát k podpisu, který rovněž najdete uvnitř.

Kromě NIGHTWISH Spark pro Galerii titánů vyzpovídal legendy jižanského rocku LYNYRD SKYNYRD, kteří začátkem května vůbec poprvé vystoupí v České republice. Svou duši v Deep Look Inside odhaluje Igor Cavalera. Obsáhlé jsou také rozhovory s veterány EUROPE, mozkem PORCUPINE TREE Stevenem Wilsonem či s Wolfem Hoffmannem, který vzpomíná na album ACCEPT „Metal Heart“, od jehož vydání v březnu uplynulo rovných třicet let. Láďa Křížek se ohlíží pro změnu za historií VITACITU.

Po dvou letech se na Masters of Rock vrátí nadějní britští melodici NEONFLY, kteří dostali prostor v rubrice Síla a melodie, kde jim sekundují ENFORCER. A lákadlem nepochybně jsou i další jména: ORPHANED LAND, UNLEASHED, PRONG, MORGOTH či SKYFORGER...

Zdroj: MoR
Missquire
(Michaela Chovancová)
středa 8. 4. 2015 08:00
Chovancová, Michaela. 2015. Dubnový Spark láká na Masters of Rock!. Vychytané.cz. [Online] 8. 4. 2015. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=9130. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Dubnovy-Spark-laka-na-Masters-of-Rock!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.086s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.145.186.6
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 20:29