Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Velké pirátské dobrodružství na den dětí!

Lipa Pirates na Ratolest festu a Petříně
Přidat na Facebook
Nejnovějším přírůstkem do naší početné rodiny je hra Lipa Pirates, kterou si můžete zahrát hned na dvou místech, na Ratolest Festu (Náplavka – Rašínovo nábřeží, 30.5.2015; 9:00 – 18:00) a na dětském dni na Petříně (31.5.2015; 13:00 – 17:00)!

Tato aplikace rozvíjí základní znalosti geometrie a je určena dětem předškolního věku (od 3 let výše). Pro zmiňovanou hru byla zvolena oblíbená a zároveň nadčasová tématika pirátství. Celkové zpracování hry vás jistě přesvědčí, že v grafickém oddělení sedí “malí” dospělí, kteří se sami rádi plaví po rozbouřených vodách a stejně jako děti touží po nalezení bájného pokladu.

V Lipa Pirates čeká naše nejmenší zákazníky velká dávka dobrodružství, chytlavý příběh a samozřejmě zasloužená pochvala v podobě třpytivého pokladu a získání pirátské hodnosti. Jednotlivé úrovně na sebe navazují jak z hlediska příběhu, tak z hlediska didaktického (od jednoduchého po náročné).

“Vše, co jsme si kdy přáli a baví nás, je v této hře...řezání dřeva, stavba lodi , potápění pod mořem, setkání s Krakenem, závodění i hledání bájného pirátského pokladu! Největší radost nám udělal fantastický příběh a nezapomenutelné postavy. Piráti byli a jsou naší srdcovou záležitostí” říká o nové aplikaci Matouš Márai, produktový specialista.

Možná vás překvapí povědomý hlas, který uslyšíte z úst starého kapitána. O namluvení tohoto piráta se postaral český filmový a divadelní herec, Jan Přeučil. Díky svým letitým zkušenostem v roli dabéra se můžete těšit na zajímavý zážitek. Neváhejte a přesvěčte se sami! Strhující Lipa Pirates trailer v podání pana Přeučila naleznete zde:



Lipa Pirates je zábavná i smysluplná, vaše děti provede krásným příběhem, podpoří jejich kreativní myšlení a zlepší jejich matematické schopnosti. Věříme, že pobaví malé i velké.
Veškeré naše hry a potřebné informace naleznete na www.lipalearning.com nebo navštivte stránku lipapirates.cz, věnovanou přímo naší nejnovější aplikaci.

Díky ojedinělému přístupu získává Lipa Learning výsadní postavení na trhu vzdělávacích aplikací a mění pohled na vzdělání. Změňte ho i vy.

Dodala: Johana Tůmová
Missquire
(Michaela Chovancová)
středa 27. 5. 2015 19:00
Chovancová, Michaela. 2015. Velké pirátské dobrodružství na den dětí!. Vychytané.cz. [Online] 27. 5. 2015. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=9113. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Velke-piratske-dobrodruzstvi-na-den-deti!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.123s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.145.154.150
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:54