Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

PAPÁNÍ NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ

Máte rádi extrémy a dobré jídlo taky? Tak teď to můžete spojit.
Přidat na Facebook
Ne, nebojte se. Nebudete pojídat dlabanec zavěšení hlavou dolů nebo do sebe cpát větrníky když budete zoorbovat z kopce dolů. Jen si pochutnáte na kuřátku s omáčkou.

A co, že je na kuřeti tak extrémního? Na něm nic, leda, že by mělo ptačí chřipku. Naše chuťové buňky míří k omáčce. Je totiž vražedná!


Jedna z oblíbených chicagských restaurací Corner Tap, oznámila, že na jejich jídelním lístku přibude jedna žhavá novinka. A to doslova! Bude to specialitka: kuřecí křídla s omáčkou připravenou z jedné z nejpálivějších paprik na světě. Omáčka je prý tak pálivá, že zákazníci budou muset podepsat prohlášení, že jedí na vlastní nebezpečí a vzdávají se odškodnění za případnou újmu na zdraví. Mají to ale pošéfované, hoši:)

Kuřecí křidýlka připravovaná s omáčkou z papriky Red Savina budou podávána se zvonečkem, kterým bude moci zákazník přivolat číšníka s kysanou smetanou, sladkým mlékem a bílým chlebem(chudák číšník asi neumí chodit sám, he:)) v případě, že se mu konzumace „dračí pochoutky“ vymkne kontrole.

Šéfkuchař Robin Rosenberg na konceptu „napalmové speciality“ pracoval už léta, ale nebyl si jistý jestli po ní zákazníci zahoří láskou. „Není to zrovna omáčka pro každého, ale pro některé lidi to bude naprosté sedmé nebe. No a pro pár jiných, kteří přecení své síly, samozřejmě zase naprosté peklo,“ říká kuchař.

Tak to hošan vystihl. No a co vy, dáte si tuto božskou novinku přímo z pekla a vypálíte červa?
Verushka
(Veronika Jarešová)
pátek 11. 1. 2008 08:00
Jarešová, Veronika. 2008. PAPÁNÍ NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ. Vychytané.cz. [Online] 11. 1. 2008. [Citace: 18. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=911. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/PAPÁNÍ-NA-VLASTNÍ-NEBEZPECÍ
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.072s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.144.43.47
Serverový čas: pátek 18. října 2024 06:04