Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Narcotic edition: DJ.NUFFs Birthday Tour

Do Bunkr Clubu Vsetín zavítají specialisté na zábavu, kteří svou hudbou baví lidi nejenom na Moravě, ale po celé republice v těch nejlepších a nejznámějších klubech nebo parties.
Přidat na Facebook
DJ.Nuff, hlavní hvězda večera, s návštěvníky této akce oslaví další noc svého narozeninového turné. DJ.Nuff a Pablo jsou známá a velmi dobře sehraná dvojice, takže o skvělou zábavu bude postaráno. Spolu s nimi se ukáže rezident Bunkr Clubu DJ Zláma a nový objev DJ Amarino.
Dveře do clubu se otvírají již v 19:00. Vstupné (50Kč) se bude počítat ale až od 21:00!!

Přijďte oslavit narozeniny někoho jiného, dárek v podobě „super sound“ ale dostanete Vy!

DJ.NUFF (Fabric Ostrava)
Dj.Nuff pochází z Havířova. Svou DJskou kariéru odstartoval v roce 1998 v rodném Havířově, do kterého zavedl tenkrát velice okouzlující styl muziky a tím je bezevšeho house music.

V roce 2000 dostává nabídku bavit svými energickými sety i ostravské publikum. Neváhá a obsazuje podniky na známe ulici stodolní a samozřejmě vyhlášené ostravské kluby.
Odhodlání, výdrž a věčné zdokonalování se v muzice a vytváření setu začínajících od vocal housu až po tvrdší prvky electro housu ho dostali do těch nejvýznamnějších podniku v České Republice jakými jsou například: Duplex club Praha , Hanny Bany Praha, Fabric Ostrava atd.
Hrává po boku takových DJs jakými jsou například: Dj Peet and Tommy Rodgers, Lafayette, Milhouse, Chris Sadler, Orbith, Jerry, Michaela Salačová…

DJ.Nuff též zhruba jednou měsíčně hraje live na rádiu Kiss Morava v tanečním pořadu Kissmania.
V současné době tvoří nový projekt a tím je párty Narcotic určená pouze pro taneční zábavu společně s DJ D´Safo. Dj.Nuff se taky stal součástí Zlínského crew "clublife" po boku DJ´s Milhause, Paola a Tuty, kdy pravidelně hrává na akci zvané Clublife Univerzity.
www.idj.cz/nuff/

DJ PABLO (INSOMNIA club Karviná)
Rodák města Karviná už v 18ti letech dostal možnost ukázat, co v něm opravdu je, a tak se postupem času dostal na opravdu profesionální úroveň.
Věnuje se převážně aktuální taneční a komerční muzice, dále pak hudbě ve stylu Dance, Vocal-House, Electro-House , Funky-house a Progressive
Měl tu čest zahrát si i s takovými DJs, jako jsou Laydee Jane, Ianem Blond, K.Sandra, Shaun Baker a Dj Suhi (Magic PL).
Dále byl hostem na akcích Playa crew, účastnil se také LIVE vysílání pořadu Dance Factory na ostravském rádiu Helax, kde dostal možnost představit jak sebe jako Dje, tak i svou tvorbu. Dále si také zahrál přímo v Helax clubech, jako jsou TaMagika a Diablo.
Nyní je rezidentem největšího clubu na Severní Moravě INSOMNIA
www.idj.cz/pablo/

Vstupné na akci je jen symbolických 50Kč! Pro zájemce je zde ale stále na stránkách vychytaneho soutěž o vstup zadarmo a to o 3x 2 lístky!


DaDiKa
(Petra Daňková)
úterý 12. 2. 2008 16:00
Daňková, Petra. 2008. Narcotic edition: DJ.NUFFs Birthday Tour. Vychytané.cz. [Online] 12. 2. 2008. [Citace: 18. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=909. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Narcotic-edition:-DJ.NUFFs-Birthday-Tour
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.088s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.147.78.250
Serverový čas: pátek 18. října 2024 05:21