Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Mydy Rabycad pokřtí dnes v Lucerně své CD

Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Mydy Rabycad – křest CD
čtvrtek 26. března 2015 21:00
(konec +- pátek 27. března 2015 04:00)
Lucerna - Music Bar
Praha (CZ)
Mydy Rabycad před třemi lety založili suverénně swingující saxofonista Mikuláš Pejcha, výtečný basista Jan Drábek, klávesový a elektronický mág Nèro Scartch. Krátce na to začaly vznikat první písničky, jako například electroswingový remake Djanga Reinhardta s názvem Belleville. Hned v úvodu přizvali ke spolupráci dlouholetou kamarádku a především unikátní zpěvačku, rusovlasou divu Žofii Dařbujánovou. Od té doby tato čtveřice tvoří základní autorskou i interpretační sestavu, jejíž současný věkový průměr je 21 let. Nezanedbatelný podíl na skvělém soundu mají i stálí hosté: bubeník Tomáš Konůpka, kytarista Ondřej Slánský a také zpívající zvukař a manažer Petr “Kuzhell” Blažek.



Pro ty, kteří se na koncert nemohou dostat, nabídne stream www.novaplus.cz Ukázky z alba Glamtronic a možnost jeho zakoupení i v digitálních formátech nabízí již teď jeho výhradní distributor, renomovaný label Indies Scope http://www.indies.eu/alba/2514/glamtronic/?idn=300.

Atmosféru nažhaví nejprve Jäger Vibes Orchestra s DJ Akvamenem, následně jedna z opor líhně etage noir ikonického Parova Stelara, rakouský elektroswingový DJ a producent Troy Savoy. Po něm nastoupí Mydy Rabycad a naživo představí novinky z alba Glamtronic i své osvědčené pecky. Rusovlasou femme fatale Žofii Dařbujánovou, elektronického mága Nèro Scartche, saxofonistu Mikuláš Pejchu, baskytaristu Jana Drábka a jejich stálé spoluhráče doplní také dechová sekce, která na albu spolupracovala. Rozjetý mejdan pak bude s přehledem řídit od DJského pultu věrozvěst elektroswingu u nás DJ Mackie Messer a do finále noc dovede opět renomovaný DJ Troy Savoy.

Předprodej vstupenek:
http://goout.cz/cs/koncerty/mydy-rabycad-krest-cd+dalsi/mfox/#"T":"26.3.2015_21:00", http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/1497776-mydy-rabycad.html

Více na:
www.mydyrabycad.cz
www.facebook.com/MydyRabycad
www.youtube.com/user/MYDYRABYCAD

Dodala: Silvie Marková
Missquire
(Michaela Chovancová)
čtvrtek 26. 3. 2015 10:00
Chovancová, Michaela. 2015. Mydy Rabycad pokřtí dnes v Lucerně své CD. Vychytané.cz. [Online] 26. 3. 2015. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=8906. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Mydy-Rabycad-pokrti-dnes-v-Lucerne-sve-CD
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.093s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.191.58.167
Serverový čas: neděle 8. září 2024 05:24