Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Představujeme DJs Vánoční FreeFly – Michael C

DJ Michael C se na taneční scéně pohybuje od roku 2004 a za tuto dobu si vytvořil svůj osobitý a charakteristický zvuk, kterým se snaží bořit hranice mezi různými tanečními žánry. Začínal na vlně uplifting trancu, kterým se ale nechtěl nechat omezit a začal do něj postupně vkládat prvky ostatních stylů..
Přidat na Facebook
Michael C dnes kombinuje ve svých setech melodičnost trancu, sexy zvuk elektra a dynamiku techna. Toto originální spojení je zárukou pozitivní energie a jedinečnosti každého Michaelova setu. Připočteme-li k tomu Michaelův cit pro mixování a jeho komunikaci s publikem, dostaneme odpověď na otázku, proč je dnes Michael C jedním z nejoblíbenějších českých djů. Neptejte se, jak se Michaelův zvuk dá jedním slovem pojmenovat, my sami nevíme – nejde mu jednoduše nalepit nějaká škatulka! Víme ale jediné – toto originální pojetí elektronické hudby je na české scéně naprosto jedinečné a můžete ho slyšet pouze z rukou Michaela C.



Michael C se už během prvního roku své kariéry objevil na velké halové party a to po boku jedné výrazné osoby světové scény - Armina van Buurena. Krátce po tomto velmi úspěšném vystoupení následovaly další nabídky a Michael C odehrál své sety například na české nejlepší indoor party Transmission s Ferry Corstenem nebo na festivalu Mácháč s Paul van Dykem. Do povědomí každého českého fanouška taneční hudby se zapsal svým setem odehraným na tour jednoho z nejpopulárnějších světových DJs - Tiësta v Praze, kde vystoupil téměř před 15 000 lidmi. Michael C je dnes předním českým djem, který prezentuje svůj zvuk i v zahraničí – Polsko, Německo, Slovensko nebo exotická Čína jsou místa, kde se Michael C objevil za djským pultem. Michael C se umísťuje na předních příčkách v kategorii DJ roku v české výroční anketě Dance Awards a v roce 2006 byl zvolen nejlepším českým djem čtenáři hudebního serveru Trance.cz Jako jediný český zástupce Michael C účinkoval na legendární německé klubové noci Euphonic Night v Berlíně. Michael C je rezidentem noci Entrance v kultovním pražském klubu Roxy. Kromě Roxy a dalších dvou rezidentur (Duplex Most, Weekend World Stars) se pravidelně objevuje ve všech významných klubech po celé České republice. V letní sezóně Michael C odehrál své sety na tuzemských open-air festivalech Summer of Love, Mácháč, Hradhouse, Trnkobraní, Sundance, Maddox Open-Air a na zahraničních House of Summer, Be Okey Léto, MTV Bee Free Festival anebo Summer City. Michael C se objevuje i na televizní obrazovce - provázel po Praze tým maďarské televizní show Laptop DJ, která se svoji kamerou přibližuje milionu diváků televize RTL COOL TV zákulisí známých djů po celém světě a byl hostem hudebního pořadu Frisbee na TV Óčko.

Prostřednictvím internetových rádií hudba Michaela C zasáhne tisíce fanoušků po celém světě. Jeho sety jsou vysílány na světoznámých on-line rádiích DI.fm, ETN.fm, v Mexiku na Masmusic.fm, v Polsku na RMI.fm a ve Skotsku na rádiu Oban. V České republice každé úterý uvádí Michael C svoji show Sunshine, která je vysílána mezi 20 a 22 hodinou na internetovém rádiu největšího zábavního serveru v České republice Líbimseti.cz a každé úterý mezi 22 a 00 hodinou na rádiu Fun 1 Station. Michael nyní vkládá veškeré své úsilí do tvorby své vlastní hudební produkce a každou volnou chvíli tráví ve svém studiu. Některé ukázky z Michaelovy tvorby jsou dostupné k poslechnu na www.stage.cz/michael-c.

Support to DJs:
Tiësto, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Armin van Buuren, Marcus Schulz, Marco V, M.I.K.E., Fergie, Gabriel & Dresden, Sander van Doorn, Cor Fijneman, Mark Norman, ATB, Remy, Preach, Agnelli & Nelson, Ronald van Gelderen, Mathew Dekay, Jon O’Bir, Angelo Mike, Kyau & Albert, Ronski Speed, Menno de Jong, Marc van Linden, Corvin Dalek, Afrika Islam, Mario Ranieri a mnohých dalších…


Více info na www.djmichaelc.com
Kontakt booking@djmichaelc.com

Michael C
enjoy! (demo october 2007)



Nesmíš chybět na akci roku!!! Zapoj se do soutěže a vyhraj vstupné zdrama! Stačí odpovědět správně na soutěžní otázku a nebo si vzít něco červeného na sebe!





majkl
(Michal Gaja)
pátek 21. 12. 2007 08:00
Gaja, Michal. 2007. Představujeme DJs Vánoční FreeFly – Michael C. Vychytané.cz. [Online] 21. 12. 2007. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=890. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Predstavujeme-DJs-Vanocni-FreeFly-–-Michael-C
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.071s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.16.212.68
Serverový čas: neděle 8. září 2024 02:09