Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Velký knižní čtvrtek zve opět na setkání s autory

Velký knižní čtvrtek přináší nejen patnáct nových knižních titulů, ale i setkání s některými z jejich autorů: 19. března v Praze a 26. března v Brně.
Přidat na Facebook
Stalo se již dobrým zvykem, že organizátoři Velkého knižního čtvrtku připravují zajímavý doprovodný program. Nejinak tomu bude i tentokrát. V knihkupectvích čekají na zákazníky kromě slev na knihy z Velkého knižního čtvrtku i další zajímavé akce. Setkání s některými z autorů titulů zařazených do sedmého pokračování Knižního čtvrtku a jejich autorská čtení jsou naplánována do pražské Městské knihovny a brněnského knihkupectví Dobrovský. Své novinky na nich představí Petra Soukupová, Petr Janeček, Jiří Padevět, Boris Filan a Emma Pecháčková, která si jako hosta ke své knize Hvězdy pražské ZOO pozvala zástupce Zoo Praha Víta Kahleho. Průvodcem obou setkání bude opět Petr Vizina, moderátor pořadu U zavěšené knihy vysílaného na ČT Art.

„Jsme rádi, že se nám podařilo autory získat i přes jejich nabitý program. Máme na tato setkání dobré ohlasy a tak nás těší, že je můžeme nabídnout i tentokrát,“ říká zástupce pořadatele Ctirad Fuchs.

Setkání proběhnou nejen s českými autory, ale i s těmi zahraničními. V květnu se čtenáři budou moci potkat s Charlesem Lewinskym, v červnu dorazí do Čech proslulý jihoafrický spisovatel Deon Meyer a spisovatelka Brooke Davisová.

Pro nedočkavé čtenáře připravil pořadatel na webových stránkách www.velkyctvrtek.cz ukázky z připravovaných knih, které vyjdou ve čtvrtek 19. března. Stejně jako v loňském roce bude Velký knižní čtvrtek doprovázet Velký knižní e-čtvrtek, kdy většina knih z jarní nabídky vyjde zároveň i jako e-kniha.

Dodal: Pavel Turner
Missquire
(Michaela Chovancová)
pondělí 2. 3. 2015 08:00
Chovancová, Michaela. 2015. Velký knižní čtvrtek zve opět na setkání s autory. Vychytané.cz. [Online] 2. 3. 2015. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=8811. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Velky-knizni-ctvrtek-zve-opet-na-setkani-s-autory
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.091s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 13.58.150.59
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 23:43