Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

HHK2015 - Ruce vzhůru, Run the Jewels na kempu!

Peníze nebo život. Run The Jewels nebo nic. Chyťte se nebe, tohle je El Paso. Jsme ozbrojení a nebezpeční. Děláme 2 věci: „Rap & Fuck”. První jméno festivalu Hip Hop Kemp 2015 jsou Run The Jewels.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Hip Hop Kemp 2015
čtvrtek 20. srpna 2015 18:00
(konec +- pátek 21. srpna 2015 01:00)
Letiště Hradec Králové
Hradec Králové (CZ)
Žádný „pozdě, ale přece”. Žádný „předčasný vyvrcholení“. Nevezeme vám vyšeptaný starce. Nevezeme vám fata morgánu beze jména, ze který možná jednou něco bude. Vezeme vám Run The Jewels aka to nejžhavější zboží, co může aktuální rap nabídnout. Vezem vám zkušenost. Protože malej i velkej El-P a Killer Mike jsou všechno, jen ne zelenáči. Vezem vám skills. Protože zrzek i černej si vytřou místo pod zadní kapsou kýmkoliv, koho byste proti nim postavili. Vezeme vám hype. Protože právě teď nikdo nehoří jako ironickej a surovej. A přitom vlastně jen logicky navazujeme na nejlepší tradici festivalu s atmoškou, protože jeden z New Yorku a druhej z Atlanty jsou přesně tím, co tam sedne jak prdel na hrnec. Run The Jewels a jejich špinavej rap ve věku digitální čistoty jsou přesně tím, kam to evoluce žánru dotáhla. Vrcholem potravinovýho řetězce, co požíra slabotu z nižších pater.

No, OK… Ale co to vlastně je, to Run The Jewels? Je to projekt, co má za sebou dva pány – El-P a Killer Mike, dva roky a 2 desky. Ta předloňská – Run The Jewels způsobila paniku ve stádu a naznačila co a jak. Ta loňská Run The Jewels 2 to dotáhla, dorazila a dokreslila. Z výročních žebříčků nejlepších desek roku 2014 si Run The Jewels udělali two man show, kde konkurence zle ostrouhala. Od obskurních, alternativních drbobradů po největší hudební main stream média na světě. Shoda vzácná, takřka jednomyslná. RTJ pro realitu. Pitchfork.com – 1.místo. Billboard.com – 2.místo po Taylor Swift! A jedem dál, RTJ2 je deska roku podle: Stereogum, Spin, Complex Mag, USA Today, Rolling Stone a Radio.com. Je v top 10 podle Newsweeku. Stříbro jí připsali Vulture, Mercury News, AZ Central nebo NY Observer. Na rytíře 7. místa je pasoval The Guardian, na 8. Consequence of Sound, na 10. New York Times a deska číslo tucet je to podle Okayplayer… Že je v této době a v této formě, na totálním a absolutním vrcholu uvidíme na Hip Hop Kempu je… řekněme celkem slušný. Jestli se něco opozdilo, tak jen to, že jsme vám je nenadělili pod strom jako Christmas Fucking Miracle. Ale i tak, ne? Kapela, co má vlastní remixový projekt, desku Meow The Jewels, postavenou celou jen z kočičího mňoukání? Jako pardon.

Hip Hop Kemp, festival, kterej je vždycky osobní a nikdy ne business, se nezadržitelně blíží. 14.ročník začíná 20.8.2015 a načnou ho Run The Jewels. Vyvěs bílý prapory a pokřižuj se. Ruce vzhůru, udělej bordel, udělej pistol a pěst, RTJ přichází jako nejdřív vyhlášený headliner HHK v historii… No a další budou samo následovat záhy. Dávej bacha.

Zdroj: HHK
Missquire
(Michaela Chovancová)
pátek 20. 2. 2015 08:00
Chovancová, Michaela. 2015. HHK2015 - Ruce vzhůru, Run the Jewels na kempu!. Vychytané.cz. [Online] 20. 2. 2015. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=8782. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/HHK2015---Ruce-vzhuru,-Run-the-Jewels-na-kempu!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.068s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.224.64.80
Serverový čas: neděle 8. září 2024 02:20