Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Síla srdce…

Příběh o události, která šokovala celý svět, a přesto jste ji nikdy neslyšeli.
Přidat na Facebook

Ze začátku bych měla zmínit, že reakce po shlédnutí filmu jsou různé. Někomu příběh přijde moc infantilní, druzí si stěžují na příliš strojený herecký výkon Angeliny Jolie a poslední skupinka tleská ve stoje… záleží na vkusu a chuti každého z vás…

Mariane Perlová napsala knihu o svém manželovi, který byl unesen 23. ledna 2002 v Karáči teroristy. Pracoval jako novinář pro Wall Street Journal a svůj únos přežil jen pět týdnů. I když jsem knihu nečetla, je mi jasné, že hlavním tématem bude bolest, panika a naděje opuštěné ženy, která může jenom doufat a čekat na zázrak.

Měsíc trvají plané naděje, modlitby a čekání. Než se Mariane dozví, že je všechno možná ztraceno. Film je tak trochu věnován pro Danielova syna, aby věděl, jaký byl jeho otec hrdina a co ho ctilo.






Snímek produkoval americký herec Brad Pitt, který do role Mariane prosadil šestihvězdičkovou celebritu a zároveň vlastní ženu Angelinu Jolie. Málo platné, ačkoliv není její výkon vysloveně špatný, těžko jí uvěříme "statečné neštěstí".

2007 – USA, Velká Británie – Válečné drama – 100 minut
režie: Michael Winterbottom
hrají: Dan Futterman (Daniel Pearl), Angelina Jolie (Mariane Pearl), Archie Panjabi (Asra Q. Nomani), Mohammed Afzal, Mushtaq Khan, Daud Khan, Telal Saeed, Arif Khan, Tipu Taheer, Amit Dhawan, Saira Khan, Aliya Khan, Sarah Mone, Bushra Parwani, Zafar Karachiwala…
joslin
(Petra Hrabalová)
čtvrtek 6. 12. 2007 13:20
Hrabalová, Petra. 2007. Síla srdce…. Vychytané.cz. [Online] 6. 12. 2007. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=868. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Sila-srdce…
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.15s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.14.143.115
Serverový čas: neděle 8. září 2024 02:18