Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Krysáci z vizovického smetiště se objeví na obrazovce České televize na Nový rok

Prvních třináct epizod nového loutkového animovaného večerníčku Krysáci je už dotočeno a připraveno k vysílání. Příběhy, v nichž hrají hlavní roli obyvatelé vizovického smetiště Hubert, Hodan, Ludvík a Eda, a kterým propůjčuje hlas Bolek Polívka a Jiří Pecha, jsou plné humoru a dobrodružství..
Přidat na Facebook
Zvířecí hrdinové večerníčku bydlí v zásuvkách šicího stroje spolu se svým sádrovým kamarádem trpaslíkem Ludvíkem. Jednoho dne k nim nedobrovolně v čerstvé zavážce smetí přicestuje Eda - bílý laboratorní potkan z Prahy.

Hubert s Hodanem jsou rázovití, trochu pomalejší, ale o to přirozenější valašské krysy. Oproti nim je Eda světák, který je oběma hrdinům výraznou protiváhou. Hubert s Hodanem si však na Edu brzy zvyknou a stane se jim průvodcem "vyspělou civilizací." Eda zase ví, že se bez Huberta s Hodanem na valašském smetišti neobejde.

Potkan Eda stojí za většinou objevů a také za řadou nových starostí povedené party. Všechny badatelské expedice a z nich vzniklé problémy se ale nakonec v dobré obrátí.

Režie animovaného loutkového seriálu, který produkovala Česká televize, se ujali Cyril Podolský a Martin Šinkovský. Premiéra třinácti epizod nového večerníčku je plánovaná na 1. - 13. ledna roku 2008.

Drahomír Kvasnička (ČTK)
majkl
(Michal Gaja)
čtvrtek 6. 12. 2007 08:00
Gaja, Michal. 2007. Krysáci z vizovického smetiště se objeví na obrazovce České televize na Nový rok. Vychytané.cz. [Online] 6. 12. 2007. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=867. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Krysaci-z-vizovickeho-smetiste-se-objevi-na-obrazovce-Ceske-televize-na-Novy-rok
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.069s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.145.178.157
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 06:34