Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Vánoční dárek a hlavní hvězdy SL 2015 odtajněny

Hned dvě vánoční překvapení si pro své fanoušky přichystali před koncem roku organizátoři sportovně-hudebního festivalu Slovácké léto.
Přidat na Facebook
Tím prvním je pomalá verze hymny Léto je v nás a druhým odtajnění hlavních hudebních hvězd, které zahrají na Slováckém létě 2015.

Myšlenka na pomalou verzi písně z pera Radka Malenovského ležela organizátorům v hlavě už delší dobu, nakonec se z ní podařilo udělat vánoční dárek. „Na popud Marka Pochylého jsem oslovil kluky z Argemy, aby nám s písničkou trochu pomohli. Nakonec ji nazpíval zpěvák Argemy Jarda Hnilica, aranžmá si vzal na starosti klávesák Argemy Dan Škrášek a vše se nahrálo ve studiu kytaristy Argemy Ivoša Ledabyla,“ vysvětlil se smíchem vznik zbrusu nové verze písničky její autor Radek Malenovský. „Podle mě se moc povedla a doufám, že si ji oblíbí i fanoušci Slováckého léta, kterým je především určená,“ doplnil Marek Pochylý, hlavní organizátor festivalu.

Narozeniny Katapultu a slovenský Desmod
S předstihem více než půl roku už je také jasné, jaké hudební hvězdy Uherské Hradiště v příštím červenci navštíví. „Za české bych jmenoval Argemu, Kern a Katapult, který v Uherském Hradišti oslaví 40. výročí svého založení. V minulých letech se nám velmi osvědčily slovenské kapely, a tak vedle už zavedené skupiny Iné Kafe přivítáme i neméně populární a nejen na Slovensku slavné Desmod,“ prozradil vůbec poprvé, na co se fanoušci můžou těšit, Marek Pochylý.

Soutěže a mnohem víc
Zároveň poodhalil plány na další doprovodné akce, do kterých se fanoušci budou moct aktivně zapojit. „Uspořádáme sportovní turnaje ve vybraných moravských městech s finálovým kláním v Uherském Hradišti. Rádi bychom se zapojili do akcí spojených s recyklací odpadů a ochranou životního prostředí obecně. A chystáme několik dlouhodobých soutěží. Z nich bych rád jmenoval TOP SONG, tedy úkol pro hudebníky složit píseň na téma Slovácké léto, TOP FORMA, tedy nejvýraznější proměna fyzické formy během šesti měsíců, a TOP FOTO, soutěž o nejlepší fotku z nadcházejícího ročníku Slováckého léta,“ dodal Marek Pochylý.

Veškeré podrobnější informace a aktuality budou fanoušci postupně nacházet na webu www.slovackeleto.cz a na facebookové stránce akce.

Deset dnů plných sportu a zábavy pod hlavičkou Slováckého léta si budou moct příznivci vychutnat od 3. do 12. července 2015.

Dodala: Petra Kučerová
Missquire
(Michaela Chovancová)
neděle 21. 12. 2014 08:00
Chovancová, Michaela. 2014. Vánoční dárek a hlavní hvězdy SL 2015 odtajněny. Vychytané.cz. [Online] 21. 12. 2014. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=8624. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Vanocni-darek-a-hlavni-hvezdy-SL-2015-odtajneny
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.094s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.49.34
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:34