Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Slovácké léto: Poděkování partnerům, nová píseň a 100 000 z benefice

V sobotu 22. listopadu proběhl v restauraci hotelu Slunce slavnostní večer, při kterém organizátoři Slováckého léta poděkovali partnerům a spolupracovníkům za pomoc a podporu při letošním 7. ročníku tohoto sportovně-hudebního festivalu.
Přidat na Facebook
V rámci večera zazněla jako poděkování zcela nová píseň a byl předán šek na bez koruny sto tisíc na benefiční účely.

Na slavnostní večeři pozvali zástupci Slováckého léta na čtyři desítky spolupracovníků a partnerů, kteří se podíleli na jeho letošním povedeném sedmém ročníku. „Během deseti dnů se do soutěží zapojilo na 800 sportovců a na všechny akce přišlo asi 20 tisíc diváků. Ta čísla nás nesmírně těší, mají vzestupnou tendenci,“ měl radost hlavní organizátor akce Marek Pochylý.

Důležitým bodem večera se stalo předání výtěžku z benefičních aktivit. „V letošním roce jsme neorganizovali tombolu, a tak jsme se trochu obávali, zda se nám podaří získat dostatek prostředků pro dobrou věc, nejlépe aby to byla vyšší částka než vloni. Nakonec se nám povedlo naše benefiční aktivity zapojit například i do Letní filmové školy, Slavností vína a dalších kulturních akcí. A ukázalo se to jako dobrý krok,“ usmíval se Marek Pochylý. Domov pro osoby se zdravotním postižením Medlovice a Diakonie Českobratrské církve evangelické – středisko CESTA Uherské Hradiště si rovným dílem rozdělili 99 999 korun.



„Velmi si vážíme především dlouhodobé spolupráce se Slováckým létem. Letos jsme se na různých akcích zapojili do prodeje plyšáků i s klienty, podobné aktivity jsou pro jejich život velmi důležité. Finance během příštích týdnů využijeme na vybudování cvičné kuchyně pro naše starší dívky,“ prozradila vedoucí DOZP Medlovice Eva Copláková.

Příjemně šokována získanou částkou byla i ředitelka Diakonie Uherské Hradiště Zuzana Hoffmannová. „Díky benefici se mimo jiné veřejnost dozví o tom, co děláme, a to je pro nás taky důležité. Finance použijeme na provoz denního stacionáře pro klienty s postižením,“ uvedla ředitelka Hoffmanová.



Partnerům, spolupracovníkům ale i fanouškům a návštěvníkům organizátoři Slováckého léta poděkovali skutečně originálním způsobem, a to skladbou, která měla v sobotu akustickou premiéru a nyní už je volně dostupná ke zhlédnutí na YouTube. „Náš dvorní skladatel a autor hudby k hymně Slováckého léta Léto je v nás Radek Malenovský napsal zbrusu novou píseň s názvem Díky vám. A skutečně ji věnujeme jako náš dík všem, kteří dělají ze Slováckého léta výjimečnou akcí,“ řekl Marek Pochylý a dodal: „Speciální dík patří panu Petru Zámečníkovi ze společnosti ADELL TRADING, a také panu Stanislavu Blahovi, který nás ještě z pozice místostarosty podporoval a pomáhal zajišťovat potřebné zázemí.“



„Slovácké léto k Uherskému Hradišti neodmyslitelně patří, za dobu svého trvání si získalo pevné místo v kalendáři sportovních i kulturních akcí města. Pevně doufám, že tomu tak bude i nadále,“ vyjádřil se starosta Uherského Hradiště Stanislav Blaha, který byl jedním z hostů večera.



Nakonec byl oficiálně oznámen termín Slováckého léta pro rok 2015. Deset dnů plných sportu a zábavy pro všechny si příznivci budou moci vychutnat od 3. do 12. července 2015.

Dodala: Petra Kučerová
Missquire
(Michaela Chovancová)
pondělí 24. 11. 2014 11:00
Chovancová, Michaela. 2014. Slovácké léto: Poděkování partnerům, nová píseň a 100 000 z benefice. Vychytané.cz. [Online] 24. 11. 2014. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=8536. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Slovacke-leto:-Podekovani-partnerum,-nova-pisen-a-100-000-z-benefice
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.072s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.21.248.119
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 05:09