Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

První pražský koncert Eda Sheerana se vyprodal za pár dní

Do prodeje jde limitovaný počet dalších vstupenek
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Ed Sheeran
čtvrtek 12. února 2015 21:00
(konec +- pátek 13. února 2015 04:00)
Tipsport Aréna
Praha (CZ)
Usměvavý britský sympaťák, zpěvák a skladatel Ed Sheeran, jehož chytlavá hudba zní ze všech světových rádií, dorazí začátkem příštího roku s ještě čerstvým druhým studiovým albem „x“ i za fanoušky do České republiky. 12. února 2015 vystoupí v Praze v prostorách Fora Karlín.

O vstupenky na jeho vůbec první koncert v České republice byl obrovský zájem a zmizely za pouhých pět dní. Na řadu fanoušků lístky nezbyly, ale teď mají nově šanci se na koncert dostat.

Po několikadenním jednání s managementem Eda Sheerana i se zástupci objektu Forum Karlín se podařilo dohodnout navýšení kapacity a k dispozici tak bude limitovaný počet dalších vstupenek.

Jejich předprodej právě odstartoval v síti Ticketpro a dá se předpokládat, že zmizí během pár hodin. Pokud si tedy únorový pražský koncert nechcete nechat ujít, s nákupem určitě neotálejte. Cena zůstává na původní částce 990 korun včetně poplatků.



„Zájem fanoušků o vstupenky byl obrovský. Jsme rádi, že se nám podařilo vyjednat navýšení kapacity a není nutné koncert přesouvat např. do větší haly, ve které by z technických důvodů nebylo možné zajistit tak kvalitní zvuk a příjemné prostředí, jaké nabízejí právě prostory Fora Karlín,“ uvádějí zástupci pořádající agentury Charm Music.

Ed Sheeran v rámci evropského turné ve většině měst vystoupí ve středně velkých a velkých halách, pražský koncert tak bude svým způsobem unikátní, protože se ve s rovnání s ostatními uskuteční v komornějším prostředí a nabídne tak fanouškům mnohem bližší kontakt s umělcem a vřelou atmosféru.

Další informace najdete na:
www.charmmusic.cz
www.edsheeran.com
www.facebook.com
www.facebook.com/EdSheeranMusic

Dodala: Iva Boková
Missquire
(Michaela Chovancová)
pátek 10. 10. 2014 13:00
Chovancová, Michaela. 2014. První pražský koncert Eda Sheerana se vyprodal za pár dní. Vychytané.cz. [Online] 10. 10. 2014. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=8337. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Prvni-prazsky-koncert-Eda-Sheerana-se-vyprodal-za-par-dni
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.094s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.217.253.197
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:29