Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Pitch Bender uvádí Peace in Emergency

Počátkem září vychází nová deska československé hudební formace Pitch Bender, která nabídne šestnáct zbrusu nových autorských písní. Deska s názvem Peace in Emergency bude pokřtěna 4. září ve 20:00 v Experimentálním prostoru NoD v Praze.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Pitch Bender: Křest alba Peace in Emergency
čtvrtek 4. září 2014 20:00
(konec +- pátek 5. září 2014 03:00)
Experimentální prostor NoD
Praha 1 (CZ)
Od posledního alba Virginology, které skupina vydala před čtyřmi lety v Brně ještě se zakládajícími členy, urazila notný kus nesnadné, ale přitom logické cesty. Dosáhla tak multižánrovosti a hudební členitosti, jež vychází z pestrého autorského materiálu jednotlivých členů a hloubky tvůrčího prožitku.

Kapela instrumentálně zraje a spojuje profesionální přístup s osobitým zvukem jednotlivých skladeb, k nimž jednoznačně přispívá originální a nezaměnitelný projev frontmanky Sisy Fehérové a autorská tvorba pianistky Ivy Korgerové, basisty Matěje Havlíčka a kytaristy Dana Hasalíka. Každý má sice trochu jiný tvůrčí přístup, nicméně ve výsledku je to vždy soul-jazzový Pitch Bender s groovem, funky atmosférou a dravým soundem.



Samotný křest nabídne zajímavou dramaturgii s řadou hostů, kteří s kapelou dlouhodobě spolupracují, skvělé muzikantské výkony, ale především nové písničky, z nichž každá po svém rozehrává celkové téma desky. Tím, jak už název Peace in Emergency napovídá, je rozpor klidu a napětí nebo zdánlivě křehkého příměří s permanentní hrozbou všemožných konfliktů dnešního světa.

Křest proběhne v Experimentálním prostoru NoD, ve čtvrtek 4. září 2014 ve 20:00. Vstupenky jsou již k dispozici ke koupi prostřednictvím portálů GoOut (https://goout.cz/cs/listky/pitch-bender-krest-cd/mab/) a SMS Ticket (http://smsticketnod.roxy.cz/vstupenky/2704-pitch-bender-krest-cd-peace-in-emergency.aspx).



Pitch Bender:
Sisa Fehérová (zpěv); Iva Korgerová (piano, synth, back vocals); Dan Hasalík (kytara); Zbyněk Polívka (tenor saxofon); Matěj Havlíček (baskytara); Oliver Lipenský (bicí)

Hosté:
Jen Hovorka (rap); Dina Czudková (back vocals); dechová sekce v sestavě Štěpán Janoušek (trombon, back vocals) a Oskar Török (trubka)

Kmotrem takřka rodinným bude kamarád bubeník Adam Koller.

Dodala: Barbora Trnková
Missquire
(Michaela Chovancová)
pátek 15. 8. 2014 09:00
Chovancová, Michaela. 2014. Pitch Bender uvádí Peace in Emergency. Vychytané.cz. [Online] 15. 8. 2014. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=8165. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Pitch-Bender-uvadi-Peace-in-Emergency
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.098s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.141.201.67
Serverový čas: neděle 8. září 2024 02:45