Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Hradfest s pořadovým číslem 3 už zanedlouho v Brumově!

Základy brumovského Hradfestu sahají pouze do roku 2011, nicméně hned v prvních dvou ročnících tyto multižánrové večery nabídly skutečné lahůdky z naší hudební scény.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Hradfest No. 3
pátek 15. srpna 2014 17:00
(konec +- pátek 15. srpna 2014 23:00)
Hrad Brumov
Brumov - Bylnice (CZ)
V rámci Setkání muzikantů v Bílých Karpatech hned v počátcích Hradfestu Ida Kellarová, Blue Efect s Radimem Hladíkem, Bardolíno, Kukulín s Honzou Hrubým, Michal Prokop s Lubošem Andrštem byli právě jedni z těch, kteří pomohli obrátit pozornost široké veřejnosti k dění na brumovském hradu.

Pevně věříme, že letošní rok tomu nebude jinak. Iva Bittová + Čikori, Ivan Hlas Trio a světoví bluesmani z Francie, Crazy Hambones uspokojí jistě i ty nejnáročnější posluchače. Jsme přesvědčeni, že i letošní Hradfest 2014 proběhne stejně úspěšně, jako předchozí dva ročníky.

Noca 17.00-17.45
NOcA je seskupení valašských hudebníků kolem Marie Davidové, zdánlivě nenápadné zpěvačky a textařky, kterou mohli posluchači dříve slyšet například v autorském tandemu s experimentálním kytaristou Zdenkem Mikuškem. V písních Marie nezakrývá své folklórní kořeny, tak jako v sobě neskryjete krajinu, kterou jste raněni. Na pódiu působí křehce a zranitelně, příběhy, kterými vás provází však plynou přirozeně a muzikálně.

Pap'n'dekl 18.00-18.45
Pětičlená blues-rocková kapela z východních čech. Kapela hraje výhradně vlastní tvorbu (potlesk!). Hudba s nápaditými a vtipnými texty je většinou od kapelníka Lukáše Janka. Aranže jsou výsledkem práce celé kapely. Rozhodně se nudit nebudete.

Ivan Hlas Trio 19.00-20.00
Elán a nasazení, zdá se, nechybí Ivanu Hlasovi a jeho partičce už hezkých pár let. Neskutečně vytížená skupina skvělých muzikantů, křižující naši republiku tempem rozjetého rychlíku patří ve svém žánru opět k tomu nejlepšímu, co naše folková scéna nabízí. Virtuózní hra kytarysty Norbiho Kovacse vás nadzvedne nejenom ze židlí. Připravte se na skutečnou jízdu.

Iva Bittova + Čikori 20.15-21.15
Představovat jednu z našich nejuznávanějších postav na světové hudební scéně, Ivu Bittovou, je myslim zbytečné. Co je ale nezbytně nutné, je upozornit na zbrusu nový repertoár, který nám Iva Bittová s Čikori přiveze na letošní již třetí ročník Hradfestu. Bez nadsázky jedno z nejpozoruhodnějších uskupení nejen na naší domácí scéně.

Crazy Hambones (F) 21.30-23.00
Pro třetí ročník jsme pro Vás připravili kulinářskou lahůdku. Francouzští Crazy Hambones patří bez pochyby ke světové třídě blues, boogie and roll žánru. Supertrio virtuózních hráčů. Henry Heggen (USA) hráč na harmoniku má nejraději k jídlu kari, Brian Barnett (UK) kytara se zase nejraději nacpává rybou s hranolky a Micha Maass (D) pro vietnamské jídlo opustí i své bicí, za kterými sedí de facto neustále. Co má ale společné celé trio je fakt, že vás ani na minutu nenechá vydechnout svým dravým přístupem ke všemu, co k pořádnému blues patří.

Více na: http://www.hradfest.cz/

Dodal: J. Růžička
Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 29. 7. 2014 18:00
Chovancová, Michaela. 2014. Hradfest s pořadovým číslem 3 už zanedlouho v Brumově!. Vychytané.cz. [Online] 29. 7. 2014. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=8098. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Hradfest-s-poradovym-cislem-3-uz-zanedlouho-v-Brumove!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.156s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.14.145.252
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:16