Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Stahuj RnB set od DJ Black Jesus! (MP3 downloading)

Vyslyšeli jsme vaše přání a podařilo se nám získat opravdu unikátní Djs set anglického RnB DJ Black Jesuse. No a při té příležitosti, jsme mu položili i pár otázek! Rozhodně se máte ve čtvrtek 25.10. v áčku na co těšit..!
Přidat na Facebook
Co tě vedlo k Djejingu a produkci?
S Djingem a hudbou jsem začal už když jsem byl malý kluk, takže hudba koluje v mých žilách odmalička a to se už asi nedá zastavit.

Začínal jsem v jedné taneční skupině, kde jsem tančil a už tehdy byla hudba pro mě vším. Pak jsem si začal s hudbou hrát a pouštět ji na soukromých party. A proč RnB? Pro mě to není jen prázdné slovo, RnB nevyznává zbraně a zabíjení, naopak je plné lásky a pohody. Miluji RnB kvůli tomuto vzkazu.

Jaká je scéna u vás v UK?
V Anglii je RnB bráno jako „vyšší třída“ a to se projevuje i v tom, jak se lidi, co chodí na RnB párty, oblékají. Nenosí kšiltovky a tenisky jako tady v České Republice.

V Německu je to v oblečení víc podobné České Republice, ale je tam všeobecně větší hudební povědomí, hlavně co se RnB stylu týče. To taky znamená, že ví dřív, co se kde nového vydalo.

A Zlatá Česká Republika. RnB je tu trošku pozadu, lidi chtějí slyšet jen to, co se momentálně hraje v rádiích a televizi. Je tu jen užší skupinka fajnšmekrů, zbytek jsou radiový a televizní „klubeři“. Z tohoto hlediska je někdy složitější všechny na party rozproudit.

Jak dlouho trvalo než jsi se prosadil?
Trvalo mi asi rok, než jsem se dostal do podvědomí.

Jaká byla tvoje první deska,kterou sis koupil,a jaká poslední?
Na první desku si vzpomenout nedovedu, ale moje nejoblíbenější je určitě The Score od Fugees, která byla vydaná 1996. Naposledy jsem si koupil singl od Sauna Kingstona Beautiful Girls.

Co si myslíš o crunku?Je to styl jako každý jiný?Nebo je to jen další odrůda odvozená z hip hopu?
Ano i ne. Crunk rozhodně odvozený z hip hopu je, ale je to nový individuální směr, který ještě na svou popularitu v Čechách čeká.

Co si myslíš o módě, která vyznává hip hop?
Hip Hop je specifický styl a to i co se týče módy. Patří k němu nablýskané pozlátko a kšiltovky. Podle mě ti správní představitelé hip hopu jsou Run Dmc, Ice T, Nas, LL CooL J, Ice Cube. Tak by měl podle mého hip hop vypadat. Ale osobně si myslím, že toto všechno nepotřebuješ, prostě KDYŽ TO CÍTÍŠ, TAK TO CÍTÍŠ.

New Era (kšiltovka) nebo copánky?
To koresponduje s tím, co jsem už říkal. Kšiltovka nebo copánky - je to jedno.

Tvůj hudební vzor?
Hmmm, u hip hopu to bude Tupac Amaru Shakur a Snoop Doggy Dog a pro RnB Mary J. Blige a John Legend.

Kde jsi se po prvé setkal s HIP HOPEM?
S hip hopem jsem se setkal až ve škole, ale RnB znám od rodičů. Maminka byla zpěvačka a tatínek hrál v kostele. Takže bych řekl, že RnB znám odmalička.

Jak se těšíš na Zlínské publikum?
Nikdy jsem ve Zlíně nebyl, ale co jsem slyšel od kámoše DJe Marcuse Coopera, tak se nemůžu dočkat, až to se Zlínem rozjedeme.:-)

A ještě osobní vzkaz pro Zlíňáky:
Držte se daleko od zbraní!
Buďte sami sebou
a poslouchejte své srdce!

STAHUJETE RnB SET DJ BLACK JESUS

Přejeme příjemný poslech a doufáme, že se s vámi 25.10. uvidíme na akci Fuck the School. Nezapomeňte soutěžit o volňásky a taky o luxusní oblečení Quicksilver a Roxy od Housebordu!






majkl
(Michal Gaja)
středa 24. 10. 2007 08:00
Gaja, Michal. 2007. Stahuj RnB set od DJ Black Jesus! (MP3 downloading). Vychytané.cz. [Online] 24. 10. 2007. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=807. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Stahuj-RnB-set-od-DJ-Black-Jesus!-(MP3-downloading)
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.084s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.137.161.222
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 13:52