Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Příští úterý v Brně poprvé zazpívá Dr. House!

Jediný koncert Hugha Laurieho alias doktora House v České republice se odehraje 22. července od 20.00 v brněnské Kajot Aréně.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Hugh Laurie
úterý 22. července 2014 20:00
(konec +- středa 23. července 2014 03:00)
Kajot Aréna
Brno (CZ)
Hugh Laurie s výtečnou kapelou The Copper Bottom Band do jihomoravské metropole míří v rámci mimořádně úspěšného světového turné, propagujícího aktuální album Didn’t It Rain.
Návštěvníci brněnského koncertu budou mít výjimečnou příležitost přesvědčit se o tom, že Hugh Laurie coby zpěvák a klavírista podává stejně brilantní výkony jako v roli seriálového doktora Gregoryho House. Bez obligátní hůlky, zato se skupinou skvělých hudebníků za zády. The Copper Bottom Band se dal dohromady díky Laurieho producentovi. „Tyhle výtečné muzikanty jsem našel s pomocí mého producenta Joea Henryho, zná všechny hudebníky, které si jen umíte představit. Bez něho bych to nedokázal,“ potvrdil Hugh Laurie. A jak vnímá fakt, že mnoho lidí na jeho koncerty láká možnost vidět Dr. House „live“ spíš než chuť poslechnout si v jeho podání prvotřídní blues? „Určitě to není frustrující. Jsem pyšný na House a jsem vděčný za šanci hrát tuto postavu, a pokud k tomu mohu lidi bavit i hudbou, pak jsem šťastný muž…“



Hugh Laurie je celosvětově známá a uznávaná celebrita, muž mnoha talentů, brilantní herec, spisovatel, zpěvák a klavírista. On sám říká, že všechny své „profese“ považuje za zábavné, i když každou jinak, a především ho baví spolupracovat s lidmi, které má rád. „Doufám, že se stanu středovým obráncem Realu Madrid,“ odpověděl Laurie s úsměvem na otázku, zda hodlá vykročit ještě na další kariérní dráhu. Do hudebního světa vstoupil v roce 2011 v dvaapadesáti letech bluesovou deskou Let Them Talk. Druhé album Didn’t It Rain vyšlo vloni a jde ještě dál ke zdrojům tradičního amerického hudebního stylu. Co bude znít z jeho třetího alba, zatím není jisté. „Stále o něm přemýšlím, ale teď si užívám koncerty a hraní na živo,“ dodal Hugh Laurie.

Zbývající vstupenky na jediný koncert Hugha Laurieho v České republice 22. 7. 2014 v brněnské Kajot Aréně jsou v předprodeji v síti Ticket Art – www.ticket-art.cz a TicketPortal – www.ticketportal.cz v cenách od 590 Kč.

Dodala: Alice Titzová
Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 15. 7. 2014 15:00
Chovancová, Michaela. 2014. Příští úterý v Brně poprvé zazpívá Dr. House!. Vychytané.cz. [Online] 15. 7. 2014. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=8055. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Pristi-utery-v-Brne-poprve-zazpiva-Dr.-House!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.087s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.12.146.111
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:26