Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Divadlo: Sen noci svatojánské otevře druhou scénu LSS

Zatímco na scéně Nejvyššího purkrabství Pražského hradu se již naplno zabydlela letošní premiéra komedie Mnoho povyku pro nic v režii Jiřího Menzela, na Letní scéně Hudební a taneční fakulty AMU na Malostranském náměstí se vše připravuje na přivítání prvních diváků. Od 2. července zde bude uváděna loňská velmi úspěšná komedie Sen noci svatojánské.
Přidat na Facebook
V režii autorského tandemu SKUTR se divákům představí výteční herci v čele s Vandou Hybnerovou, Davidem Prachařem, Csongorem Kassaiem, Hanou Vagnerovou, Martinem Písaříkem, Josefem Poláškem, Markem Danielem, Václavem Koptou a dalšími.

„Letní scénu HAMU na Malostranském náměstí si již oblíbila početná skupina diváků,“ říká umělecký ředitel Slavností Libor Gross. „Hrajeme zde od roku 2007, tedy po osmé, a zdejší malebný plenérový prostor si pochvalují jak návštěvníci našich představení, tak i herci. Výhodou jistě je i jeho vynikající dostupnost. Lichtenštejnský palác, který se nachází v těsné blízkosti chrámu svatého Mikuláše, nabídl již osm shakespearovských inscenací, letošní devátou bude právě Sen noci svatojánské. Skvělá komedie, která byla loni při svém premiérovém uvedení zcela vyprodána, se okamžitě zařadila mezi nejúspěšnější tituly Slavností. Všichni, kdo se v loňském roce na Sen nedostali, mají letos stále šanci. Hrajeme jej každý den kromě nedělí od 2. do 23. července,“ dodává Libor Gross.





Letní shakespearovské slavnosti se konají od 24. června do 6. září v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě. Vstupenky na pražská představení jsou v prodeji v síti Ticketportal a na pokladnách obou scén v hrací dny vždy od 15:00 do 21:00 (při zadaných představeních do 18:00). Představení začínají obvykle ve 20:30 a cena vstupenek je od 290 Kč.

Více informací o letošním programu, repertoáru, vstupenkách a možných slevách naleznete na www.shakespeare.cz nebo na www.ticketportal.cz

Dodal: Pavel Turner
Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 1. 7. 2014 13:00
Chovancová, Michaela. 2014. Divadlo: Sen noci svatojánské otevře druhou scénu LSS. Vychytané.cz. [Online] 1. 7. 2014. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=8002. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Divadlo:-Sen-noci-svatojanske-otevre-druhou-scenu-LSS
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.119s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.226.226.221
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:29