Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Rock for Churchill hlásí nadupanou DJ stage

Hudební festival Rock for Churchill odhalil kompletní program DJ stage. Tanečnímu šapitó bude kralovat čtyřka britských DJs a producentů Drumsound & Bassline Smith, Aphrodite, Krafty Kuts a Aquasky.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Rock for Churchill
pátek 29. srpna 2014 12:00
(konec +- pátek 29. srpna 2014 19:00)
Přírodní areál Myslivna
Vroutek (CZ)
Festival, který proběhne 29. a 30. srpna v severočeském Vroutku, letos oslaví 15 let nadupaným programem. Taháky hlavního pódia jsou The Parov Stelar Band, The Subways, Anthony B, Dub Pistols a Dreadzone. Zvučnými jmény se letos může pochlubit i taneční scéna v čele s kvartetem z Velké Británie. Drumsound & Bassline Smith tvoří trio producentů Andrew Wright, Benjamin Wigget a Simon Bassline Smith. Jejich pojetí drum and bass a dubstepu baví příznivce tanečních žánrů už od konce 90. let. Mají za sebou spoustu legendárních hitů na labelu Technique a také ocenění Best track a Best video na Official Drum & Bass Awards pro pecku Close. Producent a DJ Aphrodite stál u zrodu drum and bass a junglu a patří mezi nejrespektovanější producenty ve svém žánru. Svou první desku vydal již v roce 1997 a inspiroval řadu následovníků po celém světě. Další DJ Krafty Kuts měl sice svůj první release skoro o deset let později, ale Aphrodita ve věhlasu rychle dohání. Vypracoval se na jednoho z nejžádanějších DJs na světové klubové scéně a za svou produkci obdržel už hromadu ocenění od Breakspoll Awards a DJ Magazine. Posledním jménem z Britských ostrovů je projekt Aquasky, který letos kroutí už jubilejní 20. sezónu a představí návštěvníkům set plný breakbeatu a junglu.





Ani milovníci reggae, dancehallu a karibských vibes nepřijdou zkrátka. Pořadatelé pozvali do Vroutku respektovaný bavorský soundsystem Mortal Kombat Sound, jenž má za sebou už více jak 1000 vystoupení ve 14 zemích na 3 kontinentech. Pětici zahraničních interpretů doplní ještě tucet domácích DJs. Do Vroutku se po roce vrátí český producent a DJ Mikkim za doprovodu Dave Trumpeteera, dále pod střechou šapitó zahrají Pixie, Friky, Akira, Jahmusic Lightaz a další.





Vstupenky v předprodeji jsou k dispozici do 30. 6. za cenu 650 Kč (+ poplatky), od 1. 7. se cena zvyšuje o 100 Kč. Předprodej běží v sítích Ticketportal, Ticketpro, GoOut.cz, Sazkaticket, na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatku) a na dobírku na www.rfch.cz (bez poplatku). Při hromadném nákupu můžete využít slevy 5+1 a 10+2 (pouze na pokladně Lucerna Music Baru a při objednávce na dobírku). Stanování je i tento rok zdarma.

Oficiální událost na Facebooku: http://bit.ly/RFCH_2014_FBevent

Dodal: Jaromír Telenský
Missquire
(Michaela Chovancová)
pondělí 30. 6. 2014 09:00
Chovancová, Michaela. 2014. Rock for Churchill hlásí nadupanou DJ stage. Vychytané.cz. [Online] 30. 6. 2014. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=7997. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Rock-for-Churchill-hlasi-nadupanou-DJ-stage
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.082s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.147.44.153
Serverový čas: sobota 27. července 2024 04:03