Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Keltská noc 2014 se blíží

KELTSKÁ NOC 2014 se již kvapem blíží a organizační tým KN je plném proudu příprav a organizace 13. ročníku tohoto skvělého festivalu a svátku
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Keltská noc 2014
pátek 25. července 2014 16:00
(konec +- sobota 26. července 2014 02:00)
autocamping Žralok
Plumlov (CZ)
Máte rádi hudbu vycházející z keltských tradic, irský tanec, keltská řemesla, bojová umění, nefalšovanou keltskou spiritualitu a v neposlední řadě také dobré jídlo a pití?

Tak neváhejte a vydejte se na festival Keltská noc 2014!

!!! Předprodej vstupenek na Keltskou noc 2014 již běží od května na internetovém portálu TICKETSTREAM.CZ a v těchto dnech začíná i v našich "kamenných" předprodejích.

POGRAM KN 2014:
Matching Ties (nejlepší německá skupina hrající tradiční irskou hudbu, jejíž členové pochází z Irska, Anglie a USA), Percival a Percival Schuttenbach skvělá akustická a folkmetalová formace z Polska, Selfish Murphy divoký shamrock 'n roll z Transylvánie, Shannon stálice irské folkové scény z Prahy, Quanti Minoris borci ze "štatlu" - brněnská grupa hrající středověký folk-rock okořeněný prvky Jethro Tull.

V programu KN 2014 nebude chybět hvězdná stálice na nebi Keltské noci: SLIOTAR z irského Dublinu - hudební trio prezentující irskou hudbu v tvrdším osobitém stylu a další kapely a umělci, které máme všichni rádi a jsou s KN spjatí, jako např.: Tomáš Kočko a orchestr, Happy to meet, Irish Rose (SK), Gwalarn, Kelt Grass Band, Cruadalach a Clamortis.Skupiny irských tanců Démáirt a Seamróg si svorně rozdělí páteční a sobotní večer, keltská skupina Daoine Ceilte postaví předvede keltské divadelní a bojové vystoupení a společně se skupinou Latenart postaví keltský tábor, kde předvedou návštěvníkům stará keltská řemesla např. tkaní látek, šití oděvů a bot, výrobu šperků, odlévání a ražení mincí a také keltské zbraně. Bojová umění předvede i skotský 77. Highland Regiment - Scottish living history. Nebudou chybět ani ohňová show v podání mistra Akády a dalších ohňových mágů, příznivce spirituality jistě opět potěší svou magickou přednáškou keltská čarodějka Erika Bábková a keltský druid Lunwer. Na sobotní odpoledne je zařazena i tradiční výuka irských tanců pod taktovkou tanečníků skupiny Seamróg. Sobotním odpolednem nas bude provázet také orchestr skotských dudáků a bubenic The Rebel Pipers - Pipes and Drums.

Máme pro vás letos i další překvapení, které si nenechte ujít !!! Na keltskou hudbu vám v obou večerech předvedou své umění skvělé poledancerky, kočky z Ostravy a Olomouce, z tanečních škol Circus - pole dance studio a Apokalips - pole dance studio. Pro děti bude v sobotu opět k dispozici výuka angličtiny v režii školy Helen Doron - angličtina pro děti.

Těšte se na skvělou zábavu!!! Přijďte si to s námi Keltskou noc 2014 užít v hojném počtu, náš keltský medovinový mág Robert se již nemůže dočkat, až jeho medovina poteče proudem a on pak opojen svalí se do trávy a za zvuku keltských bubnů a irských píšťal se mu opět, jako každý rok, bude zdát sen o krásné irské bohyni Brighid. Samozřejmě nebude chybět ani rozličné jídlo a pití všeho druhu a protože ctíme vyváženost duše s tělem letošní heslo KN 2014 bude tudíž: "Nejenom básněmi živ je člověk…"

Celý organizační tým Keltské noci se vás všechny velice těší, protože bez vás - skvělého publika, by náš festival nebyl tím, čím dnes bezesporu je - jednou z nejlepších akcí svého druhu v celé ČR.

Dodal: Tom Somr
Missquire
(Michaela Chovancová)
pondělí 23. 6. 2014 14:00
Chovancová, Michaela. 2014. Keltská noc 2014 se blíží. Vychytané.cz. [Online] 23. 6. 2014. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=7973. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Keltska-noc-2014-se-blizi
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.151s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.149.255.10
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:17