Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

PODZIM PŘÍMO Z PŘEHLÍDKOVÝCH MOL

Inspirace módními velikány! Čím oslní letos? Kde pořád berou nové a nové trendy? Aneb podzim pod taktovkou světových návrhářů..:)
Přidat na Facebook
Někde už napadl dokonce i sníh, ale pro mě a pro módu je ještě pořád podzim a podzimní barvy a podzimní trendy!:)
Letos si pro nás módní tvůrci připravili 4 barvy podzimu. Každá z nich má svoje kouzlo a každá z nich je svým způsobem nadčasová..:)

Začneme krásnou a temnou fialovou, která přímo křičí podzim!:)

Krásné a lehké šatičky od Ben de Lisi doladěné stříbrnými střevíčky s otevřenou špičkou. Jednoduchost sama zvýrazněná detaily. Jakoby autor vzal dlouhé šaty a jejich vlečku zatrčil za horní okraj.

Teploučký kabát, stylová délka, podzimní ala zimní sezóna, výrazné detailya trochu oldschool z dílny Alberty Ferretti. Velká černá kožená taška všemu dodá šmrnc.

Co se leskne a třpytí je stále in! Lesklá fialová vypadá ještě temněji než temně, dodává eleganci a styl. Prodloužený véčkový výstřih už taky přežívá několik sezón, ale stejně elegantně. Střih do "áčka" s výrazným okrajem a nabírané rukávy, tenký pásek uprostřed dodává šatům úžasnou ženskost, To vše Anna Klein.


Další v pořadí podzimních barev je neodolatelná a vášnivá výrazná červená.

Kůže rovná se elegance a luxus. Délka po kotníky, vysoký límec, výrazný pas, dlouhé rukávy, černé rukavice a v neposlední řadě krásné dlouhé šaty eleganci koženého kabátu je podtrhuje. Červená je sice vykřičená, ale pořád se vrací a vypadá úžasně. Opět Anna Klein.

Lehké příjemné materiály, které působí svěže a mladě se v šatníku nikdy neztratí. Neuvěřitelně krásný elegantní a uvolněný model s dílny Diane von Furstenberg doplněný koženým psaníčkem a originálními střevíčky. Dvě barvy opravdu stačí.

Zima se blíží a kožichy a kožíšky jsou zase zpět. Ale vše v umělém provedení. Letošní kožíšky působí velmi stylově střihem, délkou a vypasováním. Černé lodičky a zrodila se hvězda!:)


Modrá a modrá, námořníci a králové.

Barvy podzimu se netočí jenom kolem šatů a kabátů a kožichů! Boty, boty, botičky tomu všemu dodávají šmrnc, lze jimi vše vylepšit, ale taky zkazit!:) Jsme zpátky u lesklého stylu a kůže. Vysoké kozačky nad kolena, další trend. Představuje Anna Sui.


Další z podzimních kabátů, tentokrát vlněný od Valentina. Široký pásek pro štíhlý pas a výrazná přeska, vysoký límec. Zvýrazněné černou.

O malinko světlejší odstín modré, ale o to výraznější. "Áčkový střih, překládaná sukně, trochu retro styl. Důležitým detailem jsou boty s červenou podrážkou, což pomalu hlásá další novinku hodnou uznání. Značka Blugirl.:)


To nejlepší nakonec! Od stříbrné a zlaté se módní tvůrci dopracovali k této krásné futuristické a sexy bronzové.

Dolce & Gabbana, dvojice módních tvůrců, která jde vždy s dobou a pokaždé přijde s něčím neodolatelným jako jsou třeba tyto šaty. Široký pásek a výrazná květina dodávají šatům neuěřitelnou eleganci a sexy styl bronzové barvy.

Další botičky nad kolena, stále na vysoké noze, stále kulatá špička, umělý futuristický styl. Novinkou je trochu styl a tvar podpatku. Vivienne Westwood je vždyky zárukou originality!:)

Vzory a barvy, které se vrátili na scénu minulou sezónu krásně ladí s bronzovými legínami a kozačkami. Od Miss sixty!

Inspirace elle.cz, invogue.cz a spousta časopisů!:)

Teréz
(Tereza Kabrdová)
úterý 23. 10. 2007 08:00
Kabrdová, Tereza. 2007. PODZIM PŘÍMO Z PŘEHLÍDKOVÝCH MOL. Vychytané.cz. [Online] 23. 10. 2007. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=795. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/PODZIM-PŘÍMO-Z-PŘEHLÍDKOVÝCH-MOL
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.083s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.226.248.27
Serverový čas: neděle 8. září 2024 05:01