Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Kompletní line-up festivalu LET IT ROLL OPEN AIR 2014

Letošní lineup čítá více než 160 producentů a DJs ze všech koutů světa. Na víkend 1. a 2. srpna se areál v Benešově opět promění v největší centrum bassmusic ve střední Evropě.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
LET IT ROLL OPEN AIR 2014
pátek 1. srpna 2014 21:00
(konec +- sobota 2. srpna 2014 04:00)
Areál bývalých kasáren
Benešov (CZ)
Seznam zahraničních jmen letošního festivalu Let It Roll uzavřeli zástupci úspěšného britského rádia Rough Tempo a přední producentská jména vydavatelství Serotone Recordings. Oblíbené britské rádio Rough Tempo, zaměřující se především na drum&bass žánr Jump-Up, vyšle na letošní Let It Roll Open 14 producetnů a DJs! Festival tak čeká další premiéra.

Festival Let It Roll Open Air 2014 bude opět hostit světovou špičku elektronické scény, zejména zástupce drum&bassu, dubstepu a electra. Letošní ročník Let It Roll Open Airu 2014 očekává 20 000 návštěvníků! Mezi hlavní taháky programu čítajícího přes 80 zahraničních producentů a DJs patří projekt Netsky Live, který v současné době patří mezi nejžádanější live vystoupení elektronické hudby na světě. Na festivalu společně s Netsky Live vystoupí také rakouské duo Camo & Krooked, kteří v ČR poprvé představí svou live show Zeitgeist. Dále se můžete těšit na francouzské velikány Dirtyphonics, pro letošní rok nejúspěšnějšího drum&bassového producenta Wilkinsona. Festival Let It Roll poctí svou návštěvou i ,,šéfové,, dvou největších d&b labelů současnosti, vždy usměvavý Tony Colman aka London Electricity (Hospital Records) a světová DJská jednička Andy C ( Ram Records).



Festival Let It Roll v letošním roce nabídne i několik premiér. Jednou z nich je zcela nová stage, zaměřená především na electro, breakbeat a live vystoupení. Ve spolupráci s týmem Red Bull jsme rozšířili počet pódií o Red Bull Tour Busu stage, kde vystoupí světoznámý projekt Far Too Loud, britský producent A.Skillz a multižánrová kapela N.O.H.A. Další premiérou je Let It Roll Internation Family night, kde se během sobotního večera představí zahraniční partneři do naší velké ,,LIR family,,! Díky naši spolupráci můžeme pravidelně připravovat Let It Roll parties ve více než 10 EU zemí.

Další výčet jmen z programu festivalu jen potvrzuje, že Let It Roll bude opět událostí roku v ČR a v celoevropském měříku na poli evropských bassmusic festivalů bude patřit mezi špičku. Mimo jiné zde vystoupí: Ed Rush & Optical, TC, Black Sun Empire, Loadstar, Fred V & Grafix, The Upbeats, Metrik, Ayah Marar Live, Audio Icicle, Far Too Loud, Neophyte, DC Breaks, Mefjus, Neonlight, Prolix, Maztek, Kenny Ken, A.Skillz, Bailey, 50 Carrot a další. Hvězdné jména také doplní více než 70 jmen české DJské špičky a výběr talentovaných DJs a producentů z více než dvanácti zemí Evropy.



Letní festival se koná 1. a 3. srpna 2014 v Benešově, ve Středočeském kraji. Předprodej vstupenek na tento jedinečný a atmosférou nabitý festival můžete zakoupit v síti Ticketportal.cz . Lístky na letní Let It Roll, za nejnižší cenu 1400 Kč Kobalt / 1600 Kč Chrome (+poplatky prodejce), můžete stále pořídit do konce června. Od 1. července startuje nová série vstupenek za cenu 1500Kč Kobalt / 1700 Kč Chrome (+poplatky prodejce). Vstupenky je také možné pořídit v kamenných předprodejích Growshop.cz, Chill boards, Maxim Underground a Storm club.
Missquire
(Michaela Chovancová)
pondělí 16. 6. 2014 10:00
Chovancová, Michaela. 2014. Kompletní line-up festivalu LET IT ROLL OPEN AIR 2014. Vychytané.cz. [Online] 16. 6. 2014. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=7945. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Kompletni-line-up-festivalu-LET-IT-ROLL-OPEN-AIR-2014
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.099s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.117.70.24
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:12