Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Supraphon: Kafka Band se chystá na koncert v Divadle Archa!

2. 6. tam představí kromě alba Das Schloss také tři nové písně a klip!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Kafka Band
pondělí 2. června 2014 20:00
(konec +- úterý 3. června 2014 03:00)
Divadlo Archa
Praha (CZ)
Unikátní, podmanivé, silně atmosférické - to jsou jen některé z přívlastků, které si vysloužilo v únoru vydané album Das Schloss / Zámek formace Kafka Band, v níž se sešli Jaroslav Rudiš, Jaromír 99, Dušan Neuwerth, a.m. almela, Jiří Hradil, Zdeněk Jurčík a Tomáš Neuwerth. Album, které vzniklo coby svébytný soundtrack ke komiksové adaptaci Kafkova románu Zámek od Jaromíra 99 a amerického scénaristy Davida Z. Mairowitze, nyní kapela představí naživo a slavnostně pokřtí v rodném městě Franze Kafky. Stane se tak symbolicky den před výročím 90 let spisovatelova úmrtí, v pondělí 2. června v Divadle Archa.

Na koncertě, jehož atmosféru budou dotvářet působivé černobílé ilustrace Jaromíra 99 ze zmiňovaného komiksu Zámek, kapela slibuje zahrát nejen album Das Schloss. Návštěvníci v premiéře uslyší také tři zbrusu nové písně, jež vznikly na motivy Kafkových povídek Proměna, Stromy a Děti na silnici.

Dalším lákadlem večera pak bude premiéra nového klipu ke skladbě Grab / Hrob, které aktuálně patří šestá příčka v hitparádě Radia 1 Velká sedma. Na krátkou ukázku z klipu, která je zároveň pozvánkou na koncert, se můžete podívat zde:



Autorem klipu je Noro Držiak, který se jako hlavní animátor podílel na filmu Alois Nebel podle stejnojmenného komiksu Jaromíra 99 a Jaroslava Rudiše.

Jak z výše uvedeného vyplývá, nečekejte koncert jako kterýkoliv jiný! Místo toho se těšte na specifické, atmosférické, konceptuální představení, jehož je hudba nedílnou, nikoliv však jedinou součástí. Více o Kafka Band, albu Das Schloss a vystoupení v Divadle Archa, které bude jednou z mála příležitostí vidět živě v ČR převážně v zahraničí koncertující kapelu, se můžete dočíst v přiloženém GENERIC INTERVIEW, které je volně k užití.

Koncert zaříná ve 20:00, jako support vystoupí Lesní zvěř. A po koncertě zahraje ještě Tee Jay Ivo. Vstupenky za 290,- Kč zakoupíte zde.

www.kafkaband.cz
www.facebook.com/kafkadieband
www.supraphon.cz
www.supraphonline.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek
Missquire
(Michaela Chovancová)
pátek 23. 5. 2014 17:00
Chovancová, Michaela. 2014. Supraphon: Kafka Band se chystá na koncert v Divadle Archa!. Vychytané.cz. [Online] 23. 5. 2014. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=7842. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Supraphon:-Kafka-Band-se-chysta-na-koncert-v-Divadle-Archa!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.075s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.190.160.144
Serverový čas: neděle 8. září 2024 05:04